BBQ Dinner at Sunset Nexus Karambunai with friends

Views
Assalamualaikum . Late blog entry here. Been super busy for the past few weeks urus itu ini konon yang sampai sekarang dak siap hahaa. Nanti-nanti je lah update pasal tu. Kalau sebelum ni Miraa update pasal internship and part time at Nexus. This time jadi guest. Fuhhh. Hahahaha.

Well.. Actually ...



Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Nexus Resort & Spa Karambunai : Internship & Part timer (Final part)

Views
Hello. Good afternoon. This will the part 4 and the final entry from my last entry submission. Huehuehue. Todia. Omputeh haha. Okay, to be honest I’m not in the mood to type an entry tapi dah bosan, so kita kuatkan je lah semangat nak habiskan entry kita yg ber-part-part tuh. Huehuehue.
 
Kalau dalam entri sebelum ni Miraa ceritakan pasal kisah awal Miraa masuk kat NRSK ni, then tukar kitchen, after that bertukar jadi part timer… Entry kali ni pula Miraa still akan….


Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Nexus Resort & Spa Karambunai : Internship & Part timer (Part 3)

Views
Assalamualaikum. Okay. Macam yg dijanjikan *cakap sorang-sorang* ini entry sambungan kepada entry sebelum ni. Huhuhu. Kalau sebelum ni as trainee, this time as part timer. Haa kau. Hahaha. Okay. Kerja, kerja jugak. Tapi tahu tak yg sambil kerja, Miraa dengan Lia .....

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial