11 11 11 1st Give Away by Myna

Views
Woot woot ! Tak habis habis sy join GA :') tak satu pun dapat . hihi ! Bila laa sy dapat menang niyh . hihi ! tahu tak hadiah dia sangat menarik !! RM111 ! 0.0 !! puas sy shopping topap kalau dapat :') wee ! sy naak :'( haha

Okay , ni contest cik Mynaa yang punye haha . korang boleh tekan bannr atas tuh untuk terus ke tuan pengurus punye blog haha . Senang j kalau nak join . mesty buat entri pasal GA ni , follow blog akak myna tu , then tag 3 orang kawan patuw bubuh link entri ni pegi blog kak myna . ahah . okay ! sy dah siap :') moge moge menang kali ni Amin

Sy tag ;
Betty | Miera | Eika

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

3 comments:

  1. haha . biasallllaaaaaa :)
    tapi haaram satu pun mau mnang :'(

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan :) Myu singgah dari GA yang sama...

    http://violetrosesmyu.blogspot.com/2011/11/11-11-11-1st-giveaway-myna.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini