Apa erti kecantikan pada kamu..

Views
Malas nak bebel banyak-banyak . Sy nak mula buat karangan ni :D 
Kalau nak join tekan banner to okay ? 
Siapa tagg saya ? 
well , Lyana M :D diaa ni suka sangat tag orang . haha tapi takpe ah . asal hadiah contest ni menarik hati saya cukup laa . hahaha 

Habuan yg bakal di terima ?
1st prize : Topap RM20 (Maxis & Celcom users only)
2nd prize : Topap RM10 (Maxis & Celcom users only)
3rd prize : Topap RM5 (Maxis & Celcom users only)

Erti kecantikan pada saya...
Bagi sy , kecantikan bukan sahaja dari luaran seseorang . Ia juga merangkumi segala aspek . haha . lapuk pulak sy tengok ayat macam ni
Seseorang tu akan nampak cantik apabila dia ,
Menggucapkan perkataan yang baik dari bibirnya.
Seseorang tu akan nampak cantik apabila dia ,
Menggunakan matanya untuk mencari kebaikan .
Seseorang tu akan nampak cantik apabila dia ,
Mengambil makanan yang baik untuk badannya sihat .
Seseorang tu akan nampak cantik apabila dia ,
Berjalan dengan ilmu pengetahuan dan tak jalan sorangsorang .
Itu yang sy dapat simpulkan dari Google :D sy tak copy pun yee -.-
Bagi saya , kecantikan tak ad kene ngene dengan cara pemakaian seseorang pun -.- Bentuk badan ? Tidak jugak . Tu untuk napsu j kud haha . Rambut ? heishh -.- yg muslim tu buat ap tunjuk rambut ? Dose tau :D Lebih cantik kalau anda bertudung :) dan paling penting , orang tu akan nampak sangat cantik kalau hati dy tak busuk . hais . maaf sy tak pandai mainmain dengan ayat :'D
Siapa sy nak tag eah? :D
Betty Carolina
Faradina MY
Nur Syahirah
Tamat

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

  1. hehehe.
    sy mmg suka join segmen.
    lpz tu tag org.
    jgn mrh yee.
    :D

    ReplyDelete
  2. haha . tak marah pun :p
    kalau ad lagi contest yg best , tag tau !

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini