Birthday Contest

Views
Happy birthday to you happy birthday to you happy birthday to youuu :D Merapuh je ! Btw Contest again ? Yippi ! I loike it :p Thanks to adekk Eikah yang suke men-tagg :D Kalau ada yang nak join , tekan banner tu okay ?

Okay here's a lil' bit about the contest;
 Wajib follow blog sitinurfariha.blogspot.com
 Buat entry tentang hari lahir anda
 Wajib letak banner contest di side blog dan entry
 Link entry anda sila tinggalkan dalam sini

Baik lah ! Saya akan mulaa bercerita :D
What I liked and loved about my 16teen birthday is , sayaa dapat DOMOKUN ! :D Bukan satu ! Bukan Dua ! Bukan Tiga , tapi EMPAT XD Yay . macam menarik :p Well I know my en. buntal tak call :'D salah sy jugak sebabb sy tak bagi tauu yg nums tuh ad free cll XD but yay heppy laa ! and tak lama lagi my mom nak beli kan something untuk sy -.- hiihii ! I love you mommy , daddy , bee ! :*
Okay , The end :D

Lucky Tagged
Lyana M
Dmastika
Cik Mushie

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini