Blougie Scanner

Views
sy sedang memulakan misi sy menimbang dan menangkap photo blog awak :D stakat ni dah 39 blog yg sy alert untuk JANGAN TUKAR DESIGN . kih3 . banyak jugak laa yg buat sy jadi gile :) ap kah yg sy krepek ni bhahahha .

to be honest , sy sungguh jeles weu dengan blog korang -.- daaa laaa comeeeeell . rawr ! gegett nih haha tolong laa jangan tukar eah . bagi mereka yg sy dapati menukar design mereka , dengan segeranya sy delete awak pye SS dari lappy sy bhaha :D kejam tak kejam takk ?

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

4 comments:

  1. XD siapa lettew kan ?? but akan d cut pegi 20 blog sahaja nanti :)then finally pegi sepuluh egbegege

    ReplyDelete
  2. dear , kalau tuka sikit pun delete jgk ke ? aloooo I tukar background , and sidebar .. tukar sikit je .. hope u tak delete i :)

    ReplyDelete
  3. XD chile chile . nanti i cek balik laa jugak pun :D ni first saringan j konon laa XD

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini