Bodohkah aku .. .

Views
Is it me or doesn't anybody knows whats going on with me ? Oh lord , apa yg aku mengarut ni ? :( I just don't know how to express this kinda heartache . Its killing me from inside . I don't know anything about his feeling :'( I don't know how to control my self to be good and what am I supposed to do now ? :'(

Ya Allah , aku hanya lah hamba-Mu yang lemah :'( I don't know how to face it anymore . Memang kalau dulu aku suka "pasang" , but syesly aku dah brubah skarang . Aku tak tahu yang aku akan sayang kat dy sampai mcm ni . Aku dah sayang sangat kat dy :( sangatsangat sayang . Kali kedua , apa yang aku mengarut ni ? :'(
Ikan di laut, asam di darat. Dalam periuk, bertemu juga
I might be labeled "snoob" or anything after this and Im really sorry for that . To be honest , his the first guy that ever tamed me . What ? Im glad and proud to found a guy like him . Aku rse sangat bersyukur dapat kenal dengan dy . Sangat sangat . Aku rse pgai aku lebih baik dari dulu . Jauh lebih baik .

Arh :'( What I wanna say is , I love you so much Zaenur Natra <3 What ? Is it wrong for me to state it ? :'( Tak ada hak kah aku untuk menyanyangi seorang lelaki ? Bodoh kah aku ni ? Cakap lah dan maki la aku sepuas-puas hati . I don't care . Apa yg aku tahu aku sayang kat dy :') Mengarut lagi kali ketiga .

I don't know why I posted this entry . While I was typing this post , I cried . I don't know why why why and why :'( All I could thinked is him <3 I really missed him :'( Mungkin kah "First & Last date" ? Tak mustahilkan ? aku takut sangat laa tak dapat jumpa lagi dengan dia :'( ya Allah , give me the strength to face this situation  . sayang , boleh tak kte jadi macam dulu ? :'( rinduu . Biy tahu biy banyak buat salah T^T
Ia menyakitkan hati apabila kita melihat orang yg kita sayangsi gembira bersama yg lain
Aku tahu aku banyak sangat memaki hamun and tak tentu tentu yg aku cakap kat "orang" . But like they said , Nobody is perfect. I just wanna say sorry for everything . I might be rude , but someone tell me "No mather how rude you are , there's always someone else ruder than you". Aku tak tahu ap maksud dia cakap mcm tu but , entah lah . aku tak tahu ap aku taip skarang ni <3

I just hope that all that ever happened was only just a dream :'( Its hard to erase all those nasty stuff once you'd caught in one of them . Mengarut lagi berkali-kali . I know Im wrong :'( Im sorry dear . I can't do anything right since the beginning of our lovestory . Orang nak muntah baca ? Dipersilakan :') Good night dear :'* Im sorry for everything .

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

  1. everything happened 4 a reason.
    sabar k.
    changed 4 good.
    okaylah tu.
    adalah hikmahnya nnty.
    smile always tau.
    :D

    ReplyDelete
  2. >.< hihi thanks . sy tak tahu nak kawal diri sy :')

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini