Contest Blog Ter-COMEL !!

Views
HIHI ! Mesty menyampah kan tengok Story board asek nampa sy post psal contest ? :p biaa laa . Best ap? :D Banyak j contest sy join tapi tak ad satu pun sy menang :') //sedihh// haha . Oraitt ! Kali ni contest blog comel pulak . hihi ! So nampak ny kejap lagi header sy serta bg akan brubah . weee . nak join ? Click banner tu ^.^

Syarat-syarat
1. Buat entri pasal contest ni and jan lupe ! letak banner tu skali 
2. Tag laa kawan-kawan awak :D paling kurang 3 orang
3. Bubuh link entri awak dalam sini

Hadiah yang menarik minat saya :D
Hadiah Pertama :
Topup RM20 Maxis/Celcom/Digi
Hadiah Kedua :
Topup RM15 Maxis/Celcom/Digi
Hadiah Ketiga :
Topup RM10 Maxis/Celcom/Digi

Lucky Tagged

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini