Contest : Loving Couple by Cik Scha

Views

Click banner untuk join :)
-.-' hihi tergerak hati pulak nak join coup contest ngaaaha :D but sy tak penah snap gambaa dengan dy :'( cane nih cane nih !! XD sy nampak tuan penganjur ad letak ayat "Nak edit pun boleh" . tatau laa edit ap maksud dy tapi HAHA !! sy use gamba edit :')

HAHA !! ini laa gambaa dmane sy mula-mulaa blajaa cropping2 XD okay kud ? heheh ! snanye ni Keychain sy -.- ngahaa :D but memandangkan sy tak penah snap gambaa dgn dy , use ini j laah tok join :p

Okay ini kisah kami ... \amboy!!/
Cinta jarak jauh bukan laa satu mende yg baru kan ? :D we've been loving each other since April 2010 ^o^ I know it still fresh but thank god sampai skrg kiteorang still sayang menyayang ngahaha :D saya si gf tinggal d Sabah >.< manakala dia si bf tinggal kat Selangor . Hey ! Cinta dua benuaa tu :D !!!! kau ada ? ahah LOL

Cara kami berhubung , hadey sms lee -.- kalau nak date .. umm tunggu my mommy buy flight ticket tok g sane :') kiteorang pnah face to face mase Nov 2010 sajeh :'D itu pun sebab my mom ad convo and dy panjang an sikid untuk holiday kat sanehh . meaning to say , kiteorang dapat date kalau mommy sy baik hati unto mlancong :'D

22 Nov 2010 , BB - lek luuuuuu :D kiteorang ta face to face lagi . mase nih my mom kate nak "window shopping" jeh . tengok2 , banyak pulak dy beli :D so then sy jenjalan sendiri merayau naik turun esklter tah pegi mane haha . sy then dudo kat bench . text puny text , sy nampak dua buda :D satu pai baju belang2 n satu pai baju hitem . bajuu belang uh Napie . at fes sy buat dok tatau j . then lelame jantung ni bedegub dgn laju cewahh !!! :D sy tgk ah gamba2 dy , then ad sesuatuu yg same ! 0.0!! the kasut XD sy tgk dy mcm mnuju arah sy . sy pun lari ah naik tinggkaaaatt atas . then dy depan sy depan (berlainan tingkat) sy cll , dy tajawap . SAH ! itu dia :D sy pun melarikan diri XD hais seluruh badan menjadi sejukkk haha . mom cll g mumum . sy pun jln . heheh !! dy ikud j kat lakang tapi jarakyg sngad jauh aha :D then sy pulang g hotel -.- at fes na meet kat Sogo lagi , but bapak ! da na masuk Maghrib :'D

23 Nov 2010 , Sunway Pyramid - Hah ~ ini bari kiteorang face to face :D act my mom ajak g memandi but sy tanak . kateny nak jenjalan satu Pyramid XD dad bagi 50 -.- isk sikit betoi . So dari jam 9 pagi sy tunggu dy sampai dy datang ngan Maen :D agak sakaii la jugak sy mase nih . maluu lewww >.<!! then sy g dekat dy . nak bagi salam , tapi mulut mcm kne gam ! XD so , dy tengok c maen sy jalan j lahh ! =.= tasuke betol tak kne layan ! HAHA ! LOL . then tetibe dy ad kat sblah . amboi , macam tinggi sangad :D padahal nak same j haha . Then smpai kt sklter baru masing2 mengeluarkan suara . then DUSHH !! satu tumbukan tepat pada perutnya bahaha :D tak tahu pulak kuad sgat sy nih ngehee . fes pegi MAKAN ! laapar . belom bekfes haha .  then jalan jalan jalan jalan dan jalaaan -.- bosan . aher nyaaa tenguk Mega Mind bahaha ! mangangg ! :D fes date pegi tengok katun buadape LOL dalam tu tade line , so abes j cite . woo hoo ! Encik Maxis bagitauu that mommy sy Miscall :D banyakkk woo haha . then tunggu taxi datang kat depan :') mahap awak , sy pegi begitu jeh :'(

24 Nov 2010 , SOGO - aah sedih :'D mase ni sy daa naa fulangs . So sy mandi cepad2 , and kuaa tunggu dy  kat sogo . then dy datang bsame entah siapaa lagii . iskk ! malu laa sy kalau ad orang :'D dad fulak asek sms soh cepad -.- walhal flight tuh kol 2 petang !! ni baruu kol 9 ! nak date pun susah haha . sy bagi dy teddy n T yg busuk dy bg sy T yg harum haha LOL . sy salam then jalan . umm =.= nak dy teman an jalan g hutel uh , tapi dy tanak :') then singgah jap g topap . humm :') then text sajee sampaiiii sy kt LCCT . dalam kete sy nanges . mase check in sy nanges . dalam kapal lagi laa sy nanges :'( then naik taxi nak pulang umah sy nanges . kat bilik sy nanges dan nanges dan terus menanges :'( !!! aisshh ! then sy cll dy , ternanges jugakk :'D !!

Thats all . mungkin ini mengarut , tapi sy rsa diaa laa fes love sy . knape ? ia nyaa sukar untuk d ungkap :') dan mungkin ini laa sebab sy trlalu cemburu bilaa nmpak photo dy hang dgn kwn dy . sy tak penah dapat pluang mcm tu . sy tak penah date sebelom ni . sy tak penah bkepit nan laki lain . semuaa ny sy tak penah buat . why ? because my mom sayang sy and tak penah bagi sy kua tanpa alasan yg munasabah . even pegi kat lib pun kne marah . haha ! LOL ! ni da macam lari dari tajuk !! Okay laa trasa panjang betol cite sy ni hihi . sy nak tag kak Mushie :) why ? sebab sy tahu crite dy lagi best dr sy . hihi Assalamualaikum

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

8 comments:

  1. thx dear..da baca sume..fuhh penatnye..hehe citer yg sgt menarik..hope uolz always epy :)

    ReplyDelete
  2. :'D ngahaa . time kasih <3
    mahap tauu , ni jeh story yg sy ad :')

    ReplyDelete
  3. wahh. anyway, my ex bf org sarawak tau. we have been together 11 monts 5 days. :) saya takpenah couple lelame. long distance ni best tau. haha. ^^ but sekrg dh clash. takde jodoh. hoho. :) hope awk punya relationshp berkekalan.

    ReplyDelete
  4. amin amin amin :') sy pun tak penah coup lame mcm ni . . now da stahun 6 bulan lebih da :'D doa an laa sy nan dy bkekalan ye :')

    ReplyDelete
  5. dear.. hadiah dah direview taw.. sorry laa yer kalo x menarik minat anda semua.. nie jer yg mampu :)

    ReplyDelete
  6. datang melawat dan membaca kisah kamu ❤❤❤ follow u also dear

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini