New Look?

Views
Yippi ! After 2 days and 1 night /cewahh/ ! Finally I got the new look for my blog :D Well okay this template's from Blogskin . Originally its in Blue , but I kinda suit better with pink /amboi/ haha . Well all the Blues were gone haha . Its in pink now .
And yahh , its still on a construction :'D What template's I'm using? Classic ^.^ ! haha . Thats why I'm still a noobies . Baru kenal kenal pun dengan coding nih , but I think its easier loh berbanding New Template hari tu haha . Lalala merapu sudah ! 
p/s : HOHO ! Link exchange is OPENED ! Syarat ? Blog comel and laju gile loading :D
Anyway , SPM semakin laa sungguh dekat \o/ what langs is this haha :') and that means I'm gonna be alone /ceh/!! :'D well Good luck bee ! :* Kalau awaa text sy akan rep lambatlambat >D !! biaa awaak bosan tunggu dan akhir nya pergi blaja . ahaha . Okay then . Iloveyou :p hehh ! terlebih pulakk .

Anyway lagi sekali , comment yeahh ? :) TYVM !

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

4 comments:

  1. :'D yeke ? wah . terharu XD
    nampak sangat macam ngah bce scrip XD

    ReplyDelete
  2. yg ni lg simple dr yg b4 ni.
    b4 ni lg pinky.
    tp yg ni pun lawa jugak.
    cun, kemas n yg psti, sng loading.
    :D

    ReplyDelete
  3. yeke ? :D okay ! esok I'll turn it into pikyy XD

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini