Superb Blougies #Round 2

Views
Layout/Design template
http://d-luvers.blogspot.com/2011/11/superb-blougies-by-miraa-hussin.html - 50.05 KB
http://www.fatin-95.co.cc/2011/11/superb-blougies-by-miraa-hussin.html - 49.68 KB
http://miszlowllipop.blogspot.com/2011/11/superb-blougies-by-miraa-hussin.html - 55.16 KB
http://syamilahsolehan95.blogspot.com/2011/11/superb-blougies-by-miraa-hussin.html - 59.22 KB
http://iffahfakhira.blogspot.com/2011/11/superb-blougies-by-miraa-hussin.html - 41.39 KB
http://urmakemehappy.blogspot.com/2011/11/superb-blougies-by-miraa-hussin.html - 49.75 KB
http://nurulkhairanasweeties.blogspot.com/2011/11/contest-and-giveaway-superb-blougies-by.html - 44 KB
http://valuable-love.blogspot.com/2011/11/superb-blougies-by-miraa-hussin_19.html - 38.6 KB
http://farra-izzaty.blogspot.com/2011/11/contest-super-blougies-by-miraa-hussin.html - 40.44 KB
http://bungacadbury.blogspot.com/2011/11/superb-blougies-by-miraa-hussin.html - 35.44 KB


Classic/Others template
http://sii-dayangmastika.blogspot.com/2011/11/contest-superb-blougies-by-miraa-hussin.html - 18.69 KB
http://ciksyahirah.blogspot.com/2011/11/superb-blougies.html - 10.31 KB
http://cikmushie.blogspot.com/2011/11/superb-blougies-by-miraa-hussin.html - 13.52 KB
http://voxylucia.blogspot.com/2011/11/superb-blougies-by-miraa-hussin.html - 23.92 KB
http://raihanruzainiofficial.blogspot.com/2011/11/superb-blougies-by-miraa-hussin.html - 19.24 KB
http://pandacarolina.blogspot.com/2011/11/superb-blougies-by-miraa-hussin.html - 14.13 KB
http://kesahakudandea.blogspot.com/2011/11/super-blougies-by-miraa-hussin.html - 10.14 KB
http://flyingdowntoearth.blogspot.com/2011/11/superb-blougies-by-miraa-hussin.html - 11.8 KB
http://storymoriedyana.blogspot.com/2011/11/contest-superb-blougies-by-miraa-hussin.html - 20.83 KB
http://honeybeeyummy.blogspot.com/2011/11/contest-superb-blougie-by-miraa-hussin.html - 16.4 KB


Ignore the picture haha .Kalau ad ap ap kesilapan sila bagitahu keh ? Err , kalau korang nak tukar ap ap buat saje la :p biar sampai blog korang gile ringan haha . Sy akan biarkan korang edit puas puas bagi ringan . ngahaha , sy tahu blog sy tak lah ringan sangat . hiihi . 10 Dec sy pegi jenjalan lagi so sy akan sdaye upaya untuk naikkan jumlah hadiah tew . wek :p enjoy dieting lalala~ #kalau korang dah update blog tu bagitau oke >.< nak ubah berat tew hihi iloveyou <3

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

16 comments:

  1. saye punye ? saye pengguna layoutttt ...
    28/11 arytuh awak tanye at shoutbox , saya gune layout ke . saya ta sempat na balas . nie bawu na blas . saya penguna layout ...

    ReplyDelete
  2. okay okay :D nant bgtau okey kalau da re-edit

    ReplyDelete
  3. okay, nih semua ke yang superb? atau nti miraa nak strike out 10 orang lagi?

    ReplyDelete
  4. okay, nih semua ke yang superb? atau nti miraa nak strike out 10 orang lagi?

    ReplyDelete
  5. mmg sume superb , tp nnti tinggal 10 hihi

    ReplyDelete
  6. awak shomel pe.. hehee biasa la tu

    ReplyDelete
  7. blog hana msih brt lg erk :/

    ReplyDelete
  8. hanah dah edit blog . cume tgk brt blog hanah brpe ? still brt lg ke ?

    ReplyDelete
  9. blog re-edited. harap2 masih comel. hee

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini