Tag #4

Views
wii ! Tagged by Faraa :D
Macam biasa laa saya malas mahu tagg balik >.< !
11 Things about me
1. suka makan
2. tak suka buat keje yang penting XD
3. suka main lappy ahha
4. tak suka bila kene marahmarah tanpa sebab -.-
5. pantang nampak bf sy dengan orang lain -.- macam nak bunuh je dorang !
6. sensetif
7. kuat pakai duet !
8. malas ah nak pk ap nak d taip haha
9. hais . tak suka dengan addmath !
10. mudah lapar malah sentiasa lapar !
11. sy tipu semua yang kat atas tu haha

Soalan dari Fara dan saya punya jawapan XD

*apa pendapat korang pasal blog aku..
mane laa aku tahuu XD


*korang asal mana..
aik ? kita kan satu kelas haha


*apa korang tengah buat skrg..
tengah buat kan kau punye belog aha


*apa subjek yg korang x suka d sklh..
entah laa ICT kud haaha


* korang jenis yang macam mna..
jenis mcmana ? suka online haha

*boleh kita jadi kawan..hihi
haha ! gurau ke?

*apa hobi korang..
usai blog :D

*umur berapa..
16 . sama kan ? XD

*lebih suka single atau couple..
kawin haha

*dah lama beblogging..
since may 2010 kud haha but delete n buat balek haha

*apa mood kamu skrg nie..
mood ? sakit blakang haha
\o/ ! okay tamat sudaa haha . and btw faraa , sy mahu .........
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
yearhh !! tembak kauu ! hahhaha XD !!!

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini