Tak suka , benci , sakit hati , sedih , gembira dll.

Views
 hihi dah edit dah

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Superb Blougies #Round 2

Views
Layout/Design template
http://d-luvers.blogspot.com/2011/11/superb-blougies-by-miraa-hussin.html - 50.05 KB
http://www.fatin-95.co.cc/2011/11/superb-blougies-by-miraa-hussin.html - 49.68 KB
http://miszlowllipop.blogspot.com/2011/11/superb-blougies-by-miraa-hussin.html - 55.16 KB
http://syamilahsolehan95.blogspot.com/2011/11/superb-blougies-by-miraa-hussin.html - 59.22 KB
http://iffahfakhira.blogspot.com/2011/11/superb-blougies-by-miraa-hussin.html - 41.39 KB
http://urmakemehappy.blogspot.com/2011/11/superb-blougies-by-miraa-hussin.html - 49.75 KB
http://nurulkhairanasweeties.blogspot.com/2011/11/contest-and-giveaway-superb-blougies-by.html - 44 KB
http://valuable-love.blogspot.com/2011/11/superb-blougies-by-miraa-hussin_19.html - 38.6 KB
http://farra-izzaty.blogspot.com/2011/11/contest-super-blougies-by-miraa-hussin.html - 40.44 KB
http://bungacadbury.blogspot.com/2011/11/superb-blougies-by-miraa-hussin.html - 35.44 KB


Classic/Others template
http://sii-dayangmastika.blogspot.com/2011/11/contest-superb-blougies-by-miraa-hussin.html - 18.69 KB
http://ciksyahirah.blogspot.com/2011/11/superb-blougies.html - 10.31 KB
http://cikmushie.blogspot.com/2011/11/superb-blougies-by-miraa-hussin.html - 13.52 KB
http://voxylucia.blogspot.com/2011/11/superb-blougies-by-miraa-hussin.html - 23.92 KB
http://raihanruzainiofficial.blogspot.com/2011/11/superb-blougies-by-miraa-hussin.html - 19.24 KB
http://pandacarolina.blogspot.com/2011/11/superb-blougies-by-miraa-hussin.html - 14.13 KB
http://kesahakudandea.blogspot.com/2011/11/super-blougies-by-miraa-hussin.html - 10.14 KB
http://flyingdowntoearth.blogspot.com/2011/11/superb-blougies-by-miraa-hussin.html - 11.8 KB
http://storymoriedyana.blogspot.com/2011/11/contest-superb-blougies-by-miraa-hussin.html - 20.83 KB
http://honeybeeyummy.blogspot.com/2011/11/contest-superb-blougie-by-miraa-hussin.html - 16.4 KB


Ignore the picture haha .Kalau ad ap ap kesilapan sila bagitahu keh ? Err , kalau korang nak tukar ap ap buat saje la :p biar sampai blog korang gile ringan haha . Sy akan biarkan korang edit puas puas bagi ringan . ngahaha , sy tahu blog sy tak lah ringan sangat . hiihi . 10 Dec sy pegi jenjalan lagi so sy akan sdaye upaya untuk naikkan jumlah hadiah tew . wek :p enjoy dieting lalala~ #kalau korang dah update blog tu bagitau oke >.< nak ubah berat tew hihi iloveyou <3

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Sedih

Views
 hihi dah edit dah

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Bodohkah aku .. .

Views
Is it me or doesn't anybody knows whats going on with me ? Oh lord , apa yg aku mengarut ni ? :( I just don't know how to express this kinda heartache . Its killing me from inside . I don't know anything about his feeling :'( I don't know how to control my self to be good and what am I supposed to do now ? :'(

Ya Allah , aku hanya lah hamba-Mu yang lemah :'( I don't know how to face it anymore . Memang kalau dulu aku suka "pasang" , but syesly aku dah brubah skarang . Aku tak tahu yang aku akan sayang kat dy sampai mcm ni . Aku dah sayang sangat kat dy :( sangatsangat sayang . Kali kedua , apa yang aku mengarut ni ? :'(
Ikan di laut, asam di darat. Dalam periuk, bertemu juga
I might be labeled "snoob" or anything after this and Im really sorry for that . To be honest , his the first guy that ever tamed me . What ? Im glad and proud to found a guy like him . Aku rse sangat bersyukur dapat kenal dengan dy . Sangat sangat . Aku rse pgai aku lebih baik dari dulu . Jauh lebih baik .

Arh :'( What I wanna say is , I love you so much Zaenur Natra <3 What ? Is it wrong for me to state it ? :'( Tak ada hak kah aku untuk menyanyangi seorang lelaki ? Bodoh kah aku ni ? Cakap lah dan maki la aku sepuas-puas hati . I don't care . Apa yg aku tahu aku sayang kat dy :') Mengarut lagi kali ketiga .

I don't know why I posted this entry . While I was typing this post , I cried . I don't know why why why and why :'( All I could thinked is him <3 I really missed him :'( Mungkin kah "First & Last date" ? Tak mustahilkan ? aku takut sangat laa tak dapat jumpa lagi dengan dia :'( ya Allah , give me the strength to face this situation  . sayang , boleh tak kte jadi macam dulu ? :'( rinduu . Biy tahu biy banyak buat salah T^T
Ia menyakitkan hati apabila kita melihat orang yg kita sayangsi gembira bersama yg lain
Aku tahu aku banyak sangat memaki hamun and tak tentu tentu yg aku cakap kat "orang" . But like they said , Nobody is perfect. I just wanna say sorry for everything . I might be rude , but someone tell me "No mather how rude you are , there's always someone else ruder than you". Aku tak tahu ap maksud dia cakap mcm tu but , entah lah . aku tak tahu ap aku taip skarang ni <3

I just hope that all that ever happened was only just a dream :'( Its hard to erase all those nasty stuff once you'd caught in one of them . Mengarut lagi berkali-kali . I know Im wrong :'( Im sorry dear . I can't do anything right since the beginning of our lovestory . Orang nak muntah baca ? Dipersilakan :') Good night dear :'* Im sorry for everything .

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

New

Views
New again ? whats new ? haha silly me :) Im renewing my facebook account again ngahaha . its for better laa kan ? takut aku memaki j keje . tahu laa kau tak salah , tapi aku nak jugak  TRUTH bagaga ! What is it for me err .. lalala aku tak tahu ap aku merepek :) Aku nak buku baru :3 buku lama tutup and muka buku jugak perlu baru kan ? :D

Anyway , Imma lil bit busy finding the winners yippy ! tepok tangan ! haha . susah fulak lol nak cari pemenang contest nip . kalau use random org meby senang but tak adil lah kan ? ramai blougies yg superb :) hihi ! So guys , sabar tau . I know that Im Imperfect XD lol !merapuh baagaii ! Okay ! Good Luck dieting your blougies :p <3

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Requested : Header

Views
lalaalalala Fanaa yg nak :D malas bebel bebanyakk
http://1.bp.blogspot.com/-Et9QNVMPZtA/Ts3ud12QbDI/AAAAAAAABfE/pwmhSxga2sQ/s1600/FM-by-MH.png
Cara nak amek? Meh turun sikid haha

1. Copy the URL
2. Open it on a new tab
3. Save the picture
4. Upload to your header section
5. Save and you're done !

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Blougie Scanner

Views
sy sedang memulakan misi sy menimbang dan menangkap photo blog awak :D stakat ni dah 39 blog yg sy alert untuk JANGAN TUKAR DESIGN . kih3 . banyak jugak laa yg buat sy jadi gile :) ap kah yg sy krepek ni bhahahha .

to be honest , sy sungguh jeles weu dengan blog korang -.- daaa laaa comeeeeell . rawr ! gegett nih haha tolong laa jangan tukar eah . bagi mereka yg sy dapati menukar design mereka , dengan segeranya sy delete awak pye SS dari lappy sy bhaha :D kejam tak kejam takk ?

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Superb Blougies Prize #Updated!!

Views

haha , comel takk? :') ini sahaje yg sy boleh bagi kat pemenang nantip bahaha . 
sy tahu bakalbakal pemenang adalah pempuan baha :) 
well as you know , sy bahagikan kepada dua katagori :)


Pengguna Layout/design
1st Prize 
 Topap RM10
 Goodie
 Superb Blougies
2nd Prize
 Topap RM5
 Goodie
 Superb Blougies
3rd Prize
 Topap RM3
 Goodie
 Superb Blog
4th & 5th Prize
 Blog make over or any request yg sy tahu hahahha
 Superb Blougies

Pengguna Template Classic/other
1st Prize 
 Topap RM12
 Goodie
 Superb Blougies
2nd Prize
 Topap RM5
 Goodie
 Superb Blougies
3rd Prize
 Topap RM3
 Goodie
 Superb Blog
4th & 5th Prize
 Blog make over or any request yg sy tahu hahahha
 Superb Blougies

#1 - Hadiah akan dikemaskini setiap masa :)
#2 - Bagi mereka yg sy gtaw jangan tukaa design , hope korang tak tuka eah :) haha nk tengok korang tahan atau tak . Once sy tengok ad yg brubah , automatically anda akan d singkirkan . amboy ? macam ap jeh haha

Notes : Bagi yg belum join , booleh pegi sini ye .

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

GA by Fasihah Latif && Aida Shafiena

Views
Heyy ! Mulaa lagi join GA :) bosan pulak rase tunggu GA sendiri tamat hahaha . chocochop ! tekan banner unto pegi tempat tuan blog yang anjurkan GA ni  :) siapa tag sy ? Haha adek Eira yg tag :p \amboi panjang ayat haha/
Tagg :

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

-.-' gara-gara tak cukup duit .. .

Views
Assalamualaikum . hais ! harini 21 ! 24 cegu nak terbang ! OMAGGIE ! PA belom siap doe ! bodh betol sy niy ! GRR ! Mazeilaa , hope you can come esok :'D really buntu otak ni . you're my only hope haha lol iloveyou laa wekk :p

okay lari tajuk betol haha . gegare duet tak cukup , anganangan aku nak beli sony xperiaa mini pro tergagal \wow kau adah ayat macam ni?/ haha so dengan itu , ak TERFUCKSE beli yg txt pro j hihi asal ad words pro syukur bahaha :'( !! benci laa ! da tuw tak dapat beli kan si diaa :'( wuuaaa lagi sedihh !!
tengok laa betapaa gemok nye hp ni haha . putih ? weww ! aku skg ni agak gile dengan kaler putih so what ? aikk ? AKU ? mahap an sy HAHA LOL . but .. grr ! tu je yg cukup -.- da tuw ad pulak amoi gile dengan selamba cakap "waa sweet couple laa korang . nak try tak cincin ini moi?" . fakiu laa ! bodoh ! itu adik aku laa ! tahu ah dy tinggi dari aku tapi budush lee kau orang tue t=.=t maaf . sy daa terikut-ikut gne bodoh XD maaff hihi hadey . 

lagi satuu , sy punye shimm kad tak bole on =.= ah BMF ! tpkse beli sim baruu . rarr !! bosan hidup cemni haha now tgah pk theme ap pulak nak bagi kat pemenang GA tu ngahaa ! thatsall boboi boy !

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Superb Blougies

Views
Contest Closed
Hadiahh ? Sila tekan sini ye :)

Superb Blougies Contestant

1. Dmastika  
2. Syahirah Sulaiman   
3. Siti Zulaiqah  
4. Finiey
5. Iylia 
6. Yanaa 
7. Hanaa  
8. Gadis 
9. Cynthia Shin 
10. Nazzatul  
11. Nur Hasnie  
12. Miyzriani 
13. Echa Scha 
14. Mushie
15. Fatin Nabilah
16. Ain Zuhairi 
17. Eira
18. Eve  
19. Fyra Roslan   
20. Raihan Ruzaini   
21. Miss Lovouis 
22. Misz Cadburry 
23. Betty Carolina
24. Siti Zulaikha 
25. Izzie Izzam
26. Myzatul Nabiela
27. NurZuriana  
28. Edriana 
29. Mimie Monsta I & II
30. Only Hana
31. Farah Hani
32. Nur Syamilah
33. Eilla Zulkifli
34. Iffah Fakhira
38. Fasihah
44. Aimi
47. Syaza
Updatess
- meh ushaa sini . mungkin ini boleh membantu mereka yg mempunyai blog berat :D
- Senarai pemenang akan di nyatakan pada 20 December 2011 , manakala pembahagian hadiah pada 26 December 2011

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Requested : Header

Views
Woah . Lama tak buad tuto n freebies . haha . okay this is requested by Eyhan . Maaf tauu >.< height dy jadi 175 . cuz kalau sy tarek pegi 300 dy jagi sangat laa aneh >.< skali lagi mahapp . btw ni dy header awak

http://2.bp.blogspot.com/-m4S6qInDZQk/TsZScs0mLxI/AAAAAAAABcU/g8JZ-Ll04sk/s1600/eyhan.png
1. Copy the URL
2. Open it on a new tab
3. Save the picture
4. Upload to your header section
5. Save and you're done !

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Contest : Loving Couple by Cik Scha

Views

Click banner untuk join :)
-.-' hihi tergerak hati pulak nak join coup contest ngaaaha :D but sy tak penah snap gambaa dengan dy :'( cane nih cane nih !! XD sy nampak tuan penganjur ad letak ayat "Nak edit pun boleh" . tatau laa edit ap maksud dy tapi HAHA !! sy use gamba edit :')

HAHA !! ini laa gambaa dmane sy mula-mulaa blajaa cropping2 XD okay kud ? heheh ! snanye ni Keychain sy -.- ngahaa :D but memandangkan sy tak penah snap gambaa dgn dy , use ini j laah tok join :p

Okay ini kisah kami ... \amboy!!/
Cinta jarak jauh bukan laa satu mende yg baru kan ? :D we've been loving each other since April 2010 ^o^ I know it still fresh but thank god sampai skrg kiteorang still sayang menyayang ngahaha :D saya si gf tinggal d Sabah >.< manakala dia si bf tinggal kat Selangor . Hey ! Cinta dua benuaa tu :D !!!! kau ada ? ahah LOL

Cara kami berhubung , hadey sms lee -.- kalau nak date .. umm tunggu my mommy buy flight ticket tok g sane :') kiteorang pnah face to face mase Nov 2010 sajeh :'D itu pun sebab my mom ad convo and dy panjang an sikid untuk holiday kat sanehh . meaning to say , kiteorang dapat date kalau mommy sy baik hati unto mlancong :'D

22 Nov 2010 , BB - lek luuuuuu :D kiteorang ta face to face lagi . mase nih my mom kate nak "window shopping" jeh . tengok2 , banyak pulak dy beli :D so then sy jenjalan sendiri merayau naik turun esklter tah pegi mane haha . sy then dudo kat bench . text puny text , sy nampak dua buda :D satu pai baju belang2 n satu pai baju hitem . bajuu belang uh Napie . at fes sy buat dok tatau j . then lelame jantung ni bedegub dgn laju cewahh !!! :D sy tgk ah gamba2 dy , then ad sesuatuu yg same ! 0.0!! the kasut XD sy tgk dy mcm mnuju arah sy . sy pun lari ah naik tinggkaaaatt atas . then dy depan sy depan (berlainan tingkat) sy cll , dy tajawap . SAH ! itu dia :D sy pun melarikan diri XD hais seluruh badan menjadi sejukkk haha . mom cll g mumum . sy pun jln . heheh !! dy ikud j kat lakang tapi jarakyg sngad jauh aha :D then sy pulang g hotel -.- at fes na meet kat Sogo lagi , but bapak ! da na masuk Maghrib :'D

23 Nov 2010 , Sunway Pyramid - Hah ~ ini bari kiteorang face to face :D act my mom ajak g memandi but sy tanak . kateny nak jenjalan satu Pyramid XD dad bagi 50 -.- isk sikit betoi . So dari jam 9 pagi sy tunggu dy sampai dy datang ngan Maen :D agak sakaii la jugak sy mase nih . maluu lewww >.<!! then sy g dekat dy . nak bagi salam , tapi mulut mcm kne gam ! XD so , dy tengok c maen sy jalan j lahh ! =.= tasuke betol tak kne layan ! HAHA ! LOL . then tetibe dy ad kat sblah . amboi , macam tinggi sangad :D padahal nak same j haha . Then smpai kt sklter baru masing2 mengeluarkan suara . then DUSHH !! satu tumbukan tepat pada perutnya bahaha :D tak tahu pulak kuad sgat sy nih ngehee . fes pegi MAKAN ! laapar . belom bekfes haha .  then jalan jalan jalan jalan dan jalaaan -.- bosan . aher nyaaa tenguk Mega Mind bahaha ! mangangg ! :D fes date pegi tengok katun buadape LOL dalam tu tade line , so abes j cite . woo hoo ! Encik Maxis bagitauu that mommy sy Miscall :D banyakkk woo haha . then tunggu taxi datang kat depan :') mahap awak , sy pegi begitu jeh :'(

24 Nov 2010 , SOGO - aah sedih :'D mase ni sy daa naa fulangs . So sy mandi cepad2 , and kuaa tunggu dy  kat sogo . then dy datang bsame entah siapaa lagii . iskk ! malu laa sy kalau ad orang :'D dad fulak asek sms soh cepad -.- walhal flight tuh kol 2 petang !! ni baruu kol 9 ! nak date pun susah haha . sy bagi dy teddy n T yg busuk dy bg sy T yg harum haha LOL . sy salam then jalan . umm =.= nak dy teman an jalan g hutel uh , tapi dy tanak :') then singgah jap g topap . humm :') then text sajee sampaiiii sy kt LCCT . dalam kete sy nanges . mase check in sy nanges . dalam kapal lagi laa sy nanges :'( then naik taxi nak pulang umah sy nanges . kat bilik sy nanges dan nanges dan terus menanges :'( !!! aisshh ! then sy cll dy , ternanges jugakk :'D !!

Thats all . mungkin ini mengarut , tapi sy rsa diaa laa fes love sy . knape ? ia nyaa sukar untuk d ungkap :') dan mungkin ini laa sebab sy trlalu cemburu bilaa nmpak photo dy hang dgn kwn dy . sy tak penah dapat pluang mcm tu . sy tak penah date sebelom ni . sy tak penah bkepit nan laki lain . semuaa ny sy tak penah buat . why ? because my mom sayang sy and tak penah bagi sy kua tanpa alasan yg munasabah . even pegi kat lib pun kne marah . haha ! LOL ! ni da macam lari dari tajuk !! Okay laa trasa panjang betol cite sy ni hihi . sy nak tag kak Mushie :) why ? sebab sy tahu crite dy lagi best dr sy . hihi Assalamualaikum

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

SEGMEN:I LOVE MY FOLLOWER

Views
Suka suka suka >.< nak join? Click lew banner atas niyh haha
Okay about my follower :) mereka sangat cun dan comel malah baik :D
Tamat

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

SELAMAT HARI JADI NUR IYLIA

Views
#2 Birthday contest ^oo^ ! Nak join ? Click banner yeah !
cara untok menang ? HAHA ! Buat karangan . Okay sy nak mulaa :)

Karangan tidak melebihi 150 pp :D
بِسْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم
Assalamualaikum . Samad hari raye ! :D haha . gurau gurau gurau . Samad hari lahir Nur Iylia :) \o/ !! Kite same tahun kud . haha . But Iylia mude 2 bulan kud >.< ! Wihihi ! Semoge panjang umur dan d murahkan rezeki :)

Udara yang segar , idea yang baru , kelebihan yang baru dan tenaga yang segar :D I wish you to have a special Sundayy , marvellous monday , tasty tuesday wonderful wednesday thankful thursday friendly friday successful saturday :) Among of those day , there's a special day for you . It's your Birthday :D !! May Allah Bless You <3 Happy Birthday Nur Iylia Khaliqah :)

Picture of me celebrating someone's birthday
Birthday our class cegu :D Bibie , Me and Fara . And of course Cegu Ainul

So siapa yg sy nak tagg ?
EikahBetty

IM YOUR FOLLOWER <3

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

I'm Sorry .. .

Views
Umm , baru hari ni dapat tengok result Exam hari tu . Terok betol :'( !! Sy malu sangat nak tunjuk kan result ni kat momy sy . dapat A pun unto PSK buadape :') tahu laa sy masih bermoral XD ! Takyah lew nak besar an eahh :') malu sy . hihi . kalau nak jugak . pegi laa login sendiri kat SAPS XD

Sy lansung tak bangge dengan ap yg sy dapat :'( PA nan SCIE dapat E ! Amath dapat G T-T but jumlah markah tu smad :D 555 . Buku 555 ngahaa :') Mommy ! Jangan marah tauu hihi . \syesly saya tidak berpuas hati/ boleh tak sy HACK bende ni ? :'D sungguh sakit hati ini

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

11 11 11 1st Give Away by Myna

Views
Woot woot ! Tak habis habis sy join GA :') tak satu pun dapat . hihi ! Bila laa sy dapat menang niyh . hihi ! tahu tak hadiah dia sangat menarik !! RM111 ! 0.0 !! puas sy shopping topap kalau dapat :') wee ! sy naak :'( haha

Okay , ni contest cik Mynaa yang punye haha . korang boleh tekan bannr atas tuh untuk terus ke tuan pengurus punye blog haha . Senang j kalau nak join . mesty buat entri pasal GA ni , follow blog akak myna tu , then tag 3 orang kawan patuw bubuh link entri ni pegi blog kak myna . ahah . okay ! sy dah siap :') moge moge menang kali ni Amin

Sy tag ;
Betty | Miera | Eika

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Bestday

Views
Assalamualaikum tadip adek sy dapat lappy baruu -oo- so that means ... hihi tak lama lagi bole pegang hp baru :') tak sabar lah hihi . dah nak sebulan pakai hp dad -,- busan pulak rasanya hihi ! Hp ap pulak yang dah tarik hati saya eah ? heheh
Sony Xperia Mini dot dot dot ... 
HEHE ! Kinda confused here . sebab comel dan comel :D So mom dah janji nak belikan sy ^oo^ ! black or white ? I'm gonna buy both :) Why sy tamak sangad ? Knape mesty dua dua pulak ? Hish ! gedik laa sy ni kan ? :'D act that white one's gonna be mine . and that black one sy nak kasik someone :'3

Suka hati sy sj kan bagi hp kat orang :'D well , sy dah janji dah . so janji mesty d tepati . sy dah rosakkan hp boyfee sy :'3 rasa bsalah tu masih ad lagi dalam diri ni . sy teruk ! :'( ! takpandai jg barang orang lain :'D sy tunggu slame er err , hampir half a year tunggu masa ini ! :'D So moommy ! ILOVEYOU jan ta jadi pula tauu hihi !  

Esok pegi naik speed boat ? haha itu pun kalau cuaca mengizinkan . my mom kte nak bawak pegi pulau .... tah :D macam best tau bole jugaa tambah koleksi photo >.< kalau esok tajadi naik bot , so smakin awal lah sy akan dapat hp baruuu :D !! Okay laa sy rse tu j yg sy nak taip :p bukan nak mnunjuknunjuk :) tapi sy nak pastikan sy akan ingat hal ni slamanya >.<    

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

MEGA GIVEAWAY BY SYIRA SALLEH & CIKNAD

Views
Wanna join ? Click the banner above . It'll direct you to the tuan penganjur :D
So I'll be betting my own picture . HIHI ! Tak lawa pun , 
but ramai kala lowaa kat facebuk \makingedik/ :'D
  
so sy penin nak pilih mana satu . so I put both of it laa :) tak secantik awak pun
umm sy nak tag Eikah ngan Lyana M :)

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

End of sch

Views
Tasanke next year dah 2012 . Maksud ny , SPM lee =.= iskk LOADING betol awak ni haha . macam tak pecaye ! :'D tahu dakk sy takud niyh ! da la akaun sy terok gile :'( banyak sangat yang salah HELP ! cuti mula , so no more outing :'( ishh . really need help :'/ hello ? suggestion ? Monday? Tuesday ? t.t !

/choop chop !! HORAY SKOLA DA BERHENTI :D CUTI ! before cuti mesty ad party kan kan kan ? Last Thursday was like a farewell party woot woot ! Okay , I was not there at all time . Why ? I'm in the Briged Bestari ikud kursus Digital Story Telling <3 woot woot ! Heres some picture time party tuh yg sempat sy CULIK dari acc Betty Carolina yg comel :p


      


            

            

      

      
   
Haha mesti menyampahkan tengok muka saya ? :p bukan salu pun sy dapat bgamba nan mem ! :p Walaupun da nak cuti , tetap ad yg bertungkus lumus siap kan KK . cth ny PA nan ICT haha . Foods ? heh ! Its a simple event , so foods . err ta banyak pun . hihi ! maad tak upload . nanti LOADING pulak kann ? :D

Humm :'/ still risau pasal akaun ni ! ad tak orang nak datang Isnin o slase ni ? err , lepas clss ICT uh . Isnin meby tadapad :') haha ! niway ! GL for SPM's hihi ! <3

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial