Angan-angan je T^T

Views
Assalamualaikum . haha . ad lagi ke orang online ? *jam menunjukkan 2:45AM* dush dush dush dekat teddy ! sangat bosan and idok dapat tido . so buat keputusan ushaa blog fav sy . keh keh keh , who ? Lyssa TwT alangkah best nyaa kalau blog sy d review oleh akak yg omei tu . wuaaa ! *perasan laa kau miraa* kalau benda ni jadi kenyataan , sure im gonna smile all day depan lappy haha angan angan yg tak mungkin menjadi kenyataan *fuh ayat macam ap je* well , sy boleh d ibaratkan tunggu ayam jantan bertelur bahaha *akibat sangat bosan buat sy jadi gile*

Someday and somehow I wish my blogs kne review oleh mereka yg hot ni ToT
 Lysaa Faizureen
 Nabihah Khairi
 Husnaa Syabani

Aumm , tu je ke yg sy salu masok ? aa ahh :D knape ? anda tapecaye ? nanti sy print screen ye most visited site sy :p haha . aishhh sekali lagi sy di bawaaa oleh angan-angan untuk nama tertempek dalam blog awesome tew TwT smogaa jadi kenyataan satuu hari nanti .. *lelap an mate , tidoo* mor-n-ite
p/s : sy sukaa bilaa button follow ada dua :D boleh follow twice

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

"Contest Blog Superb Queen Terbaek"

Views
Seperti biasa sila tekan banner untuk join :p sy nak tag awok dan awok hihi ! 

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Blogs Review by Miraa Hussin Part 1 シ

Views
Hello peeps ! Miraa da janji kan nak buuat blogs review ? Well jom follow blog mereka ^^ \each post contains 10 blogs review/



Name : Betty Carolina





Name : Nurul Farhanah Bte Efendi

Name : Sahira Bte Sahdan






Name : Fitrah Binti Masery





Name : Ayn Abdullah



AtikahSB Blog

Name : Atikah SB



Name : Nurul Atiqah 




Name : Ebell





Name : Atiqah Shadan





Name : Cik Mushie



I'll update soon for the next  10 blogs

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Contest Gambar Aku Menarik Dan Awesome

Views
Macam biasalaa ~ siapa nak join tekan banner . sy nak tag bungacadbury.blogspot.com/ and pandacarolina.blogspot.com serta 
aynpink.blogspot.com/
Hik hok ~ semuaa sy dah buat , like and also follow . so apa fulak daa photo taruhan saya ? emm , nak bajuu kurung ek ? ado ado . tapi nak bagi brape ye ? idok d nyate kan XD ! ini yg sy suka ! hehe ! anyway nah , gambo paling awful haha
 
 HHA ! nampak tak perbezaan sy ? fes and second pic .
 Jeng jeng jeng ! hope jangan marah naa sebab sy letak banyak photo >.<

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Disable auto-new tab

Views
Jeng jeng jeng ! kalau korang nak tuto ni berhasil korang tekan sini ye :) egege . okay , laa back to the point . cne ye nak buang auto new tab tu ? macam ini yaa nak buat .
Classic template
1. Dashboard > Template > Edit HTML
2. Cari code ni
<base target='_blank'/>
3. Delete code tu laju laju haha
4. Preview then save

Other template
1. Dashboard > Design > Edit HTML > tick Expand
2. Cari code ni
<base target='_blank'/>
3. Delete code tu pelan pelan hahahaha
4. Save

Tatau laa pulak knape ad org tasuke dgn auto-new tab . actually sy suke ;D why ? sambil bukak link tu dekat new tab , kite still boleh tengok page yg sbelum ni . ekeke . contoh nya ini dan ini . kalau nak buat auto-new tab boleh tengok cara buat auto-new tab ye

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Sanggul tinggi-tinggi?

Views
Kalau duluu sy suke sangat tengok orang ad sanggul tinggi-tinggi . dan jujo ny sy pon penah jugak ad sanggul tinggi XD *mengaku kau ada?* sy idok ad cukup ilmu untuk cakap soal ni . sebab takut salah T^T ni ad sikit komen yg boleh d pakai sy amek ;
Yang dimaksudkan dalam hadis tersebut adalah sanggul yang lebih tinggi dari paras kepala.. itu memang tidak harus dipakai. Jika bersanggul biasa tidak mengapa kerana perempuan yang berambut panjang mempunyai gulungan rambut yang harus disimpul dan letakkan pd paras yg rendah
WEHEHE ! so tade makne nye kalau sanggul awok tinggi :)

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Ac Mizal Dan Eizlan Yusof Dapat Gelaran Dato’

Views
Baruu kejap tadip cakap pasai MFACE ni baru skg tahuu bile AC jadi dato' egege . bukan dia sj jadi dato' malah Eizlan Yusof puns jadi dato' . aishh kesian betui laa dgn sy yg tak tahu ap ap isu skg XD alahai tomei tomei AC ni XD Istana Abu Bakar, Pekan, Pahang kat mane ?? ahaa , dekat sane laa majlis istiadat penganugrahan pingat serta tempat dowank dapat gelaran dato' . aisemen ~ haha

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

MFace Vs. Facebook ? COOL !

Views
After tengok Maharaja Lawak Mega harituu ~ sy tengok dekat bawah screen tuu ad tules Dato' AC Mizal . pfttt pftt pftt ! sumpah dok sy tatau pasal dy jadi dato' or sesape puns yg jadi dato skg . knape ? well jarang tengok tb :) kalo tengok pun pasai Kor agaga . Back to topik !
MFace vss. Facebook ? wtfuu ? Dato' AC Mizal ni jadi pengerusi untuk MFace baru baru ni da buat satu majlis pelancaran perkhidmatan rangkaian jaringan sosial yg baruu dari syarikat beliau . So , dapat ke MFace ni jadi super hot macam facebook ngan twitter skg ni ? adoi mane laa sy tahu ~ kite tunggu je lah ye XD

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

GASF : Canceled

Views
I'm sorry for canceling this GA , its not like what you guys think . Sy bukan gila LIKE and gila FOLLOWERs . So pade mreke yg pk sy gila likers and gila follower boleh laa un-like and un-follow sy . I'm sorry for disappointing you all . I asked my mommy about this GA she's okay . But dy cakap yg perlu ingat saya ni tauhn depan SPM . so mungkin tak akan terurus GA ni then nanti sy akan di cakap penipu . So for those yg dah join sy akan buat blogs review ye ? and insyAllah akan sy spam dekat group blog XD acah aje . Korang , sy minta maaf tauu T^T wuuu wuuu 

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Private cBox

Views
fes tekan sini ngan sini dulu oke :) hehe jawap yg bawah tu dulu , ehem Akak use Classic Template dek :) #haha terasa tuaa ai keh keh keh . next , acemane nak buat cbox mcm akak ? maksod adek cmane ? #aduh org tye sy , sy tye alek . okay , ni yg akak buat ;
Tekan image untuk tgk lebih jelas

Fes tekan yg ad anak panah tu then tekan yg ad dalam kotak merah
Lepaih tu tukar laa sume ikut sukati haha
Tekan apply then tekan yg dalam kotak merah tu
Lepas tu korang copy yg mcm kne mark tu eahh .

Lepas tu pegi blog korang then paste lah . Save then siap . hehe ! nak daftar pegi sini http://www.cbox.ws/

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial