“BEST PHOTO CONTEST” by AkinAmar

Views
comel kan banner dy ? :3 kalau nak join tekan je . hadiah dy ada LOMO ! :D menarik sangat ! so fes of all nak tag Betty , Mushie and oso ain . So tanpa buang masa . saya nak taruh kan gambar ni . tak jelas boleh tekan utk bagi besar :D 

Saya rasa gambar saya best kerana saya ada T DOMO-KUN <3
Saya gembira sebab saya akhirnya memiliki T-domo ini bahaha .

# ps . sy semakin beransur pulih dari sakit :'3

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini