Contest I Love my BFF ★

Views
Assalamualaikum . hehek . ni contest I love my BFF en ? well for me BFF tu Boy Friend Forever <3 so miraa amek keputusan *aismen* untuk story pasal both of us . why ? sebab kalau KAWAN , susah . nanti ada yg berkecil hati . hehek lets start about us here .
Kiteorang daa lama coup , since April 2010 and alhamdulillah walaupun banyak sangat halangan kiteorang tetap bsame *tacink* kiteorang memang taley idop kalau tak text satu hari :D call tu mungkin sbulan skali tapi text dua minit skali . kiteorang bukan jenis yg tiap minggu or bulan pergi dating sebab kiteorang dudo berlainan state . diaa KL and miraa KK . mesti paham kan ? :D slango and sabah . miraa sayang sangat dekat dy and kalau dulu tak penah ter'pk nk dy jadi suami miraa *wagagaga* tapi sejak nmpak artikel pasal haram coup kalau tade niat nak jd kan dy suami/istri , miraa rse tenang sikit haha

So itu sahaje :) sekian . btw both gambar kat atas ialah edit sahaja . takpenah ada kesempatan nak snap sesame sebab asek memalu masa meet dulu haha kalau nak join tekan sini eah

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

4 comments:

  1. serious pndai u edit . edit gune ape ekk ? tringin jugak nk edit cenggitu . nanti inform kt cbox sy eeh ?

    ReplyDelete
  2. tq join contest lyana n nadia, doakan kamu berdua kekal selama2nya keyh :D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini