Contest I Love You by Rizwan Ewan ★

Views

Assalamualaikum semua . uwahh -.- penat tido haha btw tadi miraa baru tengok shout miraa and tengok ada orang tag . so bila tengok contest ni miraa nak join pulak . boleh kan ? and senang je nak join . miraa tolong korang eah ? rasanya wan tak marah kot hehek !

Syarat wajib !!
1. Follow blog Rizwan .
2. Like fanpage dia . Tekan je sini 
3. More ? tekan banner hihik !

Miraa sayang kan siapa ? 
miraa sayang semua orang tapi miraa 
listkan top 3 boleh kan ? hihik meh meh read sini ;
 Zaenur Natra : siapa dy ? awat nme pelik bebeno ? eh sukati dy laa nama dy pelik . kalau nak tahu dy laa yg miraa paling sayang . why lagi ? sebab dy aja miraa cne nak idop :D adeh susah laa nak ckp . kita nak sayang org tak perlukan sebab . and kalau perlu , miraa sayang dy sebab miraa nak dirikan masjid bsame dy . korang paham kan ? kawen hehek i love youuu bee o3o !!

 Nurashikin Rahim : mesti korang tertanyatanya siapa dy kan ? dy laa kawan yg baik sangat . akak snanye , knape ? kalau bukan sebab dy miraa ta an jadi 'baik' begini . dy yg banyak sedarkan miraa pasal tu ini :'D dulu miraa ni si keliru so pasang sana sini . dy ceramah trus miraa brubah . thanks ekin ! aku sayang kau !

 Family : semua orang sayangkan keluarga mereka kan ? miraa syg sangat kat mommy miraa sebab dy miraa wujud kat dunia ni and kalau tak mane ad miraa menaip entri blog ni . adik adik miraa pun miraa sayang walaupun dorang ni suka buat hati miraa sakit . hehek !
Knape pulak miraa tertarik dgn contest ni ?? okay snanye bukan sebab the hadiah je . tapi sebab miraa nak satu dunia tahu btape syg nye miraa dekat mereka ni :'3 miraa harap tade yg nak porak perandakan hubungan kiteorang . Amin . 

btw saya akan tag Faqihah , Betty , Ain , Biyha , Myzatul , Ezzati , Mya and Afifah . Sy tag guna facebook . ok tata ~

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

3 comments:

  1. hye mira?? thanks sudi join contest wan yg seberapa ni..

    klau ada rezeki insya'Allah menang! entry menarik.. :') blog ringan!

    wan doakan kebahgian mira dunia dan akhirat..aminnn.. :D

    nntikn pengumuman para pemenang dri wan tau.. ;)

    ReplyDelete
  2. Hye , Kite dri contest yg sme . Sory mnyemak yea . Saje nak ziarah blogger lain . Slm pknalan .

    http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/02/contest-i-love-you-by-rizwan-ewan.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini