Disable page source !

Views
Assalamualaikum and samad pagi ! miraa minx maaf sebab tapasan pun post ni belom di PUBLISH -.- patut laa tak henti2 org ask . perlu di inggatkan yg tuto ni sesuai untuk blog fanfics or personal sebab memang akan kunci sume penggunaan keyboard . lets start

1. Dashboard > Design > Edit HTML
2. Ctrl+F then cari natang ni
<body>
3. Korang ganti code tu dengan yang ini pulak
<body oncontextmenu='return false;' onkeydown='return false;'>
4. Preview and Save .

Okay okay okay kalau ini yg korang nak komen sikit . kalau bukan yg ini korang nak , komen jugak ye haha . baik laah . bai

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini