Dream High Photo Contest!

Views
=.= okay laa . ini kali ke tiga buat entry ni tapi tak sempat nak publish . jadi draft je . snanye ada kot sponser yg miraa tak follow/like/add T^T mianhae ! bagitau miraa ye kalau takde . sebab time bukak tab bebanyak miraa mesty akan ada keja =.= then when bukak alek lapyy , dah crashh hehek ! banyak songeng kalau nak join tekan banner . miraa nak tag ain and myzatul . fuhh ni diaa gambo ny .


Miraa memang taklawaa :) tapi miraa nak jugak menang ! haha btw alert miraa kalau ada yg miraa belums like add or follow . miraa ni kengkadang pelupa . mianhae ! <3 okbaii :D

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

5 comments:

  1. thnxx sudi join my contest...btw hadiah tak la hebat mne :)

    n kne buat n3 ni than linkkan kat page mereka ...oke??

    http://anereodacandid.blogspot.com/2012/01/vns-boutique.html

    ReplyDelete
  2. gud.... :) gud luck...baru plak prasan pic adik ni :)

    ReplyDelete
  3. :'D pic sy kne ignore . huwaaaaaaaaaa

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini