Header pemenang

Views
Fes of all miraa nak mintak maaf sebab memang busy skg and miraa hilang idea nak buat header korang cne so korang trime je la ye :'D biy memang taley buat yg terbaik . and korang jan risau bagi yg full edit -.- miraa tengah bengang sikit few of blog . sebab coding dy sungguh laa miraa tak paham . okeh laa , meh meh amek header korang . Tekan banner untuk amek URL and save kat comp korang .

Miraa tatau tapi yg bagi miraa info untuk header itu je -.- kalau ada yg terlepas bagitau . yg banyak hantar details untuk full edit blog . miraa da cek lima kali kat inbox facebook and inbox email . trash sume miraa da cek :)


Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini