I'm de' oldest -.-'

Views
Assalamualaikum ! siape tak jawap miraa cekik ! :D post dijadualkan untuk dipost kelmarin =.= tapi entah apa masalah tak pulak terpost . so re-edit alek mehehe . "Im de' oldest" ? apa kah itu ? :D lol "saya yang paling tua" laa maksudnya . time sukan tu , miraa je yg f5 bertugas untuk Kelab Bestari . Effa pegi men badminton . *fyi , ahli f5 ada 2 org je . miraa nan effa . kewl isn't ? haha

memang best tiga hari tu :3 macamacam yg blaku . yg len miraa da mention post yg entah ble tu . mehehe mungkin korang akan blah kot dari page ni sebab post ini banyak gambar *tak banyak sangat pun* nak tengok ? ececeh . gatai . hahaha

Jyeah , ni azmie . still donno laa dy ni jenis buda cne sebab dy men game je . time ni dy jadi DJ . dy tak prepare pape lagu sume men entam je . kalau tasala dy kne suh pasang lagu at awal pagi je then tetibe jd DJ sepenuh masa haha . best gila kan ? comel en ? XD !!

me bro dengan gay boy . haha joke joke joke :D safwan sibuk key in markah untuk acara padang tu . me bro ? i donno laa ap dy buat . second day tu kalau tasalah dy , azmie and safwan buat kem tu macam cc . why ? men cs . azmie ah paling best siap mencarut sane sini XD lol dy buat mcm umah dy je padahal lakang depan ada cegu haha

Pernah dengar pengemis moden ? :D tha fes pic is pempuan en ? dy anak cegu scie kat scola sy . dy ni jenis yg brani sangat -.- kat kantin ad botol lada then ad pulak mangkuk garam . yeah , mmg ia mcm yg korang pk . boleh boleh dy pegi masuk an garam dalam botol tu ? :D woaa yg pic bwh tu pulak iqmal nan me bro . yg tinggi dy macam pintu tu pulak safwan . haha korang cari laa kat memane ad atau tak pengemis moden mcm ni XD

HEHEK ! ini pulak iqmal nan dayang :3 suka aku tengok haha . dayang ni ganas  sikit so jan heran kalau dapat smack down dr dy haha . what wahaaat ? pk satu ni je ke gambar dorang yg sy culik ? opkos NO ! meh ni ad lg sikit haha
Okay laa thats all . malas nak bagi besar hahah

HAHA ! muka adik sy pelik sangat XD i donno apa yg dy tengok . iqmal pulak entah knape tetibe buat macam tu . but overall , donut tu yg menyelerakan en ? muka je comel , tapi rse dy tak sedap pun . choco topping dy je sedap haha

Okay lah thats all . banyak lagi photo tapi nanti jadi post terpanjang sangat pulak . tade orang nak read kan ? meow ! Assalamualaikum <3

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini