LOMO Aquapix Giveaway's prizes & sponsor

Views

As you gais know hadiah utamanya ialah LOMO Aquapix . Itu pun sekiranya miraa menang . Kalau tak menang jangan laa risau . Pasti ada hadiah lain yang menanti . Btw ini antara hadiah yg lain ;
  • 1 x Lomo Aquapix Grand Prize !
  • 1 x RM30 discount voucher by LoveBag LoveBag
  • 3 x RM10 Topup by Nour Adieb
  • 1 x RM10 Topup by Haruno Hana
  • 1 x 10% discount voucher by Be to Be Collection
  • 3 x RM5 Topup by Cik Honey Bee
  • 1 x RM5 Topup by Mya's Closet
  • 2 x Handmade bookmark by Haruno Hana *example
  • 3 x Brooch by Byla Collection *example
  • 1 x Template by Cik Adyb
  • 1 x Header by Cik Adyb
  • 2 x Doodle by Afina Rahmat
Korang di wajibkan untuk Follow , Like and Add sponsor-sponsor dibawah ini . and kalau korang nak join tekan banner atas tu ye ?
  1. Nour AdiebFollow    Follow    Add
  2. Haruno Hana - Follow  
  3. Cik Honey Bee - Follow   
  4. Byla Collection
  5. Cik Adyb - Follow 
  6. Afina Rahmat - Follow   
  7. Mya's Closet - Follow    Like photo
  8. B To Be Collection - Follow   
  9. Love Bag Love Bag - Follow   
*PERHATIAN ! miraa tengok ada peserta yg tidak mengikut peraturan easy gila ni :') perlu diingatkan bahawa , bila miraa dapat pemenang tu tapi ad yg dy tak ikut , otomatik miraa reject kemenangan dy :D miraa akn cek satu persatu btw contes ni end bila ? meh intai sini

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

23 comments:

  1. hai,dilla dah like and follow sponsor.


    id fb:yi diella / http://www.facebook.com/pages/Diellaunlyblogspot-WONDER/301428203223631

    id blog:diella :D

    ReplyDelete
  2. dh like n follow. kalau ada tertinggal,inform k :)

    ReplyDelete
  3. kalau ada yang saya tak like bagitau ea ?

    ReplyDelete
  4. dah like and follow tapi kak afina rahmat , saya takboleh follow .. kenape eh .. nanti bila dah boleh follow , inform saya taw .. maaf susahkan kakak :)

    ReplyDelete
  5. dah follow, like and add sume sponser..
    byk betul..huhu
    tapi sy xleh nk LIKE Cik Adyb..

    kalo sudi..follow n like sy balik ae..heheh
    sharing is caring..hehe :)

    http://nizamk.blogspot.com/
    https://www.facebook.com/#!/pages/Cik-Rusniza-nizamkblogspotcom-/114944961920137

    ReplyDelete
  6. salam miraa !! sis dtg lawat page awk. hehe. mira.. sis just nk bgtahu. kalo ade pserta tk ikut peraturan ( tak like / add / follow ) just reject oke. sis tknk bg hdiah kt org yg tidak jujur

    # sis dapati follower kt blog btambah but fanpage.. tkde pape perubahan #

    ReplyDelete
  7. http://sidolceamiraii.blogspot.com/2012/03/lomo-aquapix-giveaway-by-miraa-hussin.html

    miera joined :)

    ReplyDelete
  8. miraa , twitter sy dah tak ingat password lah , boleh ke sy join ? sebab saya takleh nak follow twitter sponsor ? hmmm ,

    ReplyDelete
  9. Amirah Syafiqah , good luck ya ;)

    ReplyDelete
  10. salam miraa , izzati dah buat semua tu.. yang Mya's closet tu..yang suruh like gambar tu tak boleh la... takder pon gambar tu.. btw... yang lain saya sudah siapkan ! :)

    ReplyDelete
  11. http://fasyikin.blogspot.com/2012/04/aquapix-giveaway-by-miraa-hussin.html
    fara join ;)

    ReplyDelete
  12. http://ceritauntukkusahaja.blogspot.com/2012/04/lomo-aquapix-giveaway-by-miraa-hussin.html

    saya nk join jugk..

    ReplyDelete
  13. ok dh like and dh follow but sy x boleh add fb org lah kak miraa sbb fb sy kene blocked selama 14 hari..x apa ke kalau x ad atau pun tetap wajib ??

    ReplyDelete
  14. http://nishabudakpinky.blogspot.com/2012/04/lomo-aquapix-giveaway-by-miraa-hussin.html

    ReplyDelete
  15. done (; tapi pic takde pun nak like =,=

    ReplyDelete
  16. sy da like and follow semua
    cuma xdpt like Cik Adyb
    xdpt follow Afina Rahmat
    and gambar Mya's Closet takde

    ReplyDelete
  17. Akak , kenapa yg Cik Adyb TK BOLEH like?

    ReplyDelete
  18. heys ! ! Dah follow blog sponsors ! ! harap saya menang Amin > > >

    ReplyDelete
  19. ni url blog saya > > http://cokelatsayasuka.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. Kak mira , macam mana eh nak buat yang niy? Yang ada /2012/02/Lomo-aqiapix tuuu semua hah ? :/
    http://miraahussin.blogspot.com/2012/02/lomo-aquapix-giveaways-prizes-sponsor.html .
    Saya nak join GA niy .

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini