A magician never reveals their secret ..

Views

Korang nampak kan both image tu ? aww ! the first one sy jadi penjahat . heheh ! Tengok muka pun berbeza dgn yg satu lagi kan ? yg satu tu jadi good girl . tengok laa senyuman tu HAHA okay laa . sy snanye nak jaawap soklan few people . sy boleh tolong editkan gambar . tapi you gotta pay . RM3 untuk dua gambar saya tolong editkan . RM5 untuk 3 gambar dan RM10 untuk 5 gambar . bayaran ? topap transfer untuk RM3-RM5 . RM10 above kne bank in deal ??

Berkenaan dengan tajuk tu korang pun paham . ramai ahli silap mata yg sembunyikan rahsia drg kan ? haah . miraa pun mcm tu . tak semua benda boleh d share . ya saya akui mungkin saya sedikit kedekut . alahaii tetiba sibuk pulak sy post entri yg mengarut . emm okai babai . kene siap kan blog org lagi ni . adios ~

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini