Pembayaran Tempahan

Views

Assalamualaikum semuaa . Di sini miraa nak nyatakan cara pembayaran untuk tempahan blog dan tempahan edit gambar . Berikut adalah cara untuk anda melaksanakan pembayaran ;

1. Bank in - bagi yg menempah blog atau edit gambar yg berjumlah RM5 keatas boleh menggunakan kaedah bank in ke akaun BSN miraa ,
NUR AMIRA ATIRA BINTI HUSSIN
NO.AKAUN : 12110-41-00008275-5
BANK SIMPANAN NASIONAL
Sila beri bukti pembayaran samada printscreen atau gambar resit pemindahan wang tu .

2. Top-up transfer - kaedah topap transfer adalah untuk mereka yg ada membuat tepahan RM5 dan kebawah sahaja . sy akan email/msg kan no. tel sy sekiranya anda benar-benar berminat sahaja .

3. Wang pos - bagi yg tidak menggunakan telefon bimbit ataupun menggunakan kaedah bank in , korang boleh hantarkan wang pos ke alamat miraa ,
PO BOX 874 , 89600 Papar Sabah
Pastikan korang ada nombor rujukan *just in case ada apa-apa berlaku*


Bagi yg menggunakan kaedah bank in , miraa akan sedaya upaya siapkan tempahan korang cepat-cepat . Miraa hanya akan siapkan tempahan yang sudah berbayar . Miraa tasuka org yg buang masa miraa and tipu miraa lepas miraa da siapkan tempahan dy . Sekian harap maklum .

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

4 comments:

  1. macam mane nak buat gambar gerak-2 nie ? comel lah patrick nie !

    ReplyDelete
  2. oh , itu banner :) ada jugak buat tempahan tapi a bit busy and still nk cari design yg cumei

    ReplyDelete
  3. kalu nak full edit blog brape ek?

    ReplyDelete
  4. RM14-RM20 :) terpulang la cn tgk sini http://miraahussin.blogspot.com/2011/12/tempahan-blog.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini