Perancangan urus niaga :D

Views
Assalamualaikum sume . okay straight je miraa say say *aisemen miraa nak review sikit laa kan pasal bisnes shawl . HAHA miraa pun nak jugak cari duit poket sikit . kat bawah ni antara shawl yang MUNGKIN miraa akan jual sekirannya ramai yg berminat laa :)





Jenis kain adalah cotton dan jejot ke jojet if tak salah . miraa nak order dari pengedar if ramai yg berminat nak beli . harga brape ye ? :D kebanyakan yg beli shawl miraa dulu org jejauh so maksudnye ada posting la kan ? miraa bagi kiraa je jumlah nye terus ok ?

Belian sehelai ;
Luar kawasan 
Shawl pilihan + postage = RM15
Dalam kawasan = RM7

Belian 2 helai ;
Luar kawasan
Shawl pilihan + postage = RM25
Dalam kawasan = RM14

Belian 3 helai ;
Luar kawasan
Shawl pilihan + postage = RM30
Dalam kawasan = RM20

Belian 10 helai dan keatas ;
Luar kawasan
Shawl pilihan = RM6 x Jumlah belian
Postage = RM10 untuk setiap 10 helaian
Dalam kawasan = RM55 untuk setiap sepuluh helaian
Luar kawasan : Luar daripada kawasan Papar , Sabah . Seperti Penampang , Kota Belud dan lain-lain lagi kawasan termasuklah semenanjung dan sarawak.
Dalam kawasan : Mereka yang tinggal berdekatan dengan Papar dimana miraa boleh face to face bagi that shawl. HEHE

So korang cbe bagi pendapat kat miraa tengtang ni boleh kan ? hoho ! adil tak kalau miraa buat cam tu ? jimat tak ? nak tak >.< amboi banyak ny soklan . bagi yang setuju boleh inform miraa kat Facebook miraa sama ada melalui PM ataupun just tinggalkan pesanan kat wall Fan page miraa ni . lagi pun miraa nak jadikan mama miraa sebagai pemiutang ni . takut kang rugi kne saman miraa oleh mama miraa haha . Assalamualaikum <3

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

4 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini