Saya ada babyy ? :D

Views
Assalamualaikum . mesty korang tekejut dengan tajuk tu kan ? alaa apa salahnyaa kan nak berangan ? :3 smalam miraa snanye nak post pasal ni tapi mood kene ganggu dengan makhluk buncet hehe forget about that . bee , im sorry . mood biy entah knape . jeles je awak jumpe org comel -,-

back to topik , apa yg baby ? well snanye smalam lepas miraa pegi tusyen , miraa g mesen ATM . nak amek duit laa konon . tapi org sebelah tu mcm ap je tye tye =.= dy pk mesen tu bapak dy ? soh miraa amek duit bebanyak ? bodoh ! *ups terkasar* konon ny nak pegi beli ayam kt kfc tu then lalu dekat pets shop nampak emster ! :D

so miraa pun tengok tengok mukamain comel lagi dorang tido ! TwT miraa tengok cage dy begitu-begitu RM then tengok habuk kayu dy begitu-begitu RM patuw tengok emster tu pulak begitu-begitu RM jugak :D miraa bukak enpon sat patuw kiraa brape sume miraa tengok duit ada 30 , miraa kire alek yg begitu-begitu sume 25 :D !! miraa malas pk dua kali so miraa amek ! XD tengok ni bawah ni


maluu maluu pulak dy bilaa cam depan dy haha! dy ni jantan , tapi rumah kaler pinks hahaha tape tape slase ni miraa cari an dy pasangan *aisemen!* boleh dy bermanja-manjaa . tapi kalau bunting miraa tamao tanggung :D rumah kecik je , nanti kank tak muat pulok . kalau dorang yg kua duit beli umah idok apa *haha mengarut sampai daa jauh d pk* tengok ni c buntod besa :D


miraa rasa dy tak akan pandai gemok kot . asek blari je -.- haha lagi satu , momy miraa kate dy ni gile :D knape ? berputar-putar je tapandai henti henti . btw korang boleh tak bagi cadangan nak letak nme dy jd ap ? :D mai mai komen sini ye . hehek <3

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

10 comments:

  1. comel . tarok jea name die bee .
    haha :P

    ReplyDelete
  2. boleh pulak macam tu ? -.- jahat . haha

    ReplyDelete
  3. hahaa , hmster sy nama mikki lah , mcm2 tapi semua mati dah :(

    ReplyDelete
  4. aaaa comel jee :> jantan eh? bagi lah nama dia kiko or kiki :)

    ReplyDelete
  5. fyeza : haha yeke ? meby dowk kene heart attack kot .

    ReplyDelete
  6. nyna : ok jugak tu :D sy akan bagi name dy kiko . nnt yg betine kiki

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini