Sukan part I

Views

Assalamualaikum , wuahh ! Akhirnya ! dapat jugak jenguk blog ni . FYI miraa penat sangat sangat -.- naik kete , makan then tetido sampai laa umah . kat umah makan then mandi patuw tido alek . pehh memang keje gilaa laa and semestynya miraa makin 'putih' sebab berjemur hehek ! Briged Bestari ? yeah tu laa mende tu tapi ada yg miraa tasukaa laa pasal ni =.=

First of all tasuke sebab matahari sangat terik panas ny ! okay I admit that the sun is so darn hot . Kalau fulltime dudo kat kem urus setia tu idok apa . miraa pulak pegi snap snap orang bersukan sana sini tapi waht I hate the most is orang yg tak pandai denga cakap. puihh ! I told them to make it candid but what they do ? =.= puih ! sikit2 tu okay laa tapi ta an laa nak memosing kan diri sepanjang masa . what da hell ?

What I liked about the snaping2 is , gosh ! I got to see their tuuuuuuut face masa berlari ! haha and and and I loike jalanjalan to tangkap gambar . tapi first round tu masa dengan Ikhmal sy just tolong tengok sebab its too hot =.= syesly mata sy juling bila tengok screen cam madam .

Yang kedua , best sebab thaa DJ is one of us :D and men sukati je cocok pendrive then pasang ahaha ada laa jugak sakit tinge . Azmie jadi mangsa tuka tuka lagu kah kah kesian dia . tak prepare apa apa pun *dia cakap laa* and yeah bila benda best mesty ada yg tak best .why ? time pagi tu full control by Azmie but then petang sir dah bawak redioo dy haha lagu ? OMaiGAshh aahaha :D then tak best betui bila kena halau . what daa ? t=.= !!

okay , daa kena halau apa lagi kan ? majok laa en ? me , me bro , ikhmal , safwan and dayang blah dari padang *da mula ayat ganas* KONON nak pulang umah lew . then bek cari madam masuk makmal . and jyeah , ngam ngam pulak madam sampai haha masuk makmal amek 'akon' haha ! siapa halau kami tu ? kami ad tpt yg lagi BEST *puihh nak kne maki ayt sy ni* so bla bla bla pegi padang snap sikit2 then masok alek makmal . fuhh !

Conclusion ? Penat , hitam , busuk ! :D ok laa syesly sakit gilaa tangan ni . nite nite ! Zzzzzzzz btw , sy tengah sakit hati dengan diaa ! =.= still berkongsi kan ? what thaa fuuuuuuuuuuuu ? =.= sy soh satu benda senang pun taley . gem bukan men lagi . hur =.= !

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini