Tudung Bawal RM20 including postage

Views

























Material: Bawal
Bidang 45"
RM20 termasuk postage

**Borong:
10pcs/ rm100, 20pcs/rm170





Cara menempah :
Sila emailkan info tersebut ke alamat email saya miraahussin@gmail.com dengan subjek "Tempahan Tudung" ataupun message kan ke facebook saya Miraa Hussin .
Nama anda :
Alamat anda :
No. telefon anda :
Kuantiti :
Warna *jika perlu :
Pembayaran boleh dilaksanakan menggunakan kaedah bank in kedalam akaun BSN . No akaun akan saya berikan kepada pembeli yg serius . *Kalau nak cepat tengok sini ye ~(^.^~)

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini