Lomo Wave ! By Miraa Hussin & Amer C.

Views























                       
                                                 




Another LOMO WAVE !!! hehe Assalamualaikum salam sejahteraaaa heloo hi anyeong ! haha ! Miraa dan Amer Corner dah sepakat nak buat pasal LOMO lagi . macam entri miraa yg lepas , miraa ada bagitahu sikit-sikit pasal GA ni kan ? well now jom tengok apa syarat-syaratnya .. .
  1. Wajib untuk follow blog Miraa Hussin and Amer Corner dan view link ni
  2. Like fanpage kami berdua. Boleh tengok kat tepi blog kami berdua ataupun klik je button like kat atas tu
  3. Copy paste code tu dekat entry korang
  4. Ambil banner bawah ni then letak kat sidebar korang
  5. Pastikan korang bagi link penyertaan bukan link blog
Okay , cara nak menang macamana? senang sahaja . macam GA miraa yg lalu , miraa nak 3 orang top refferal . so sukati korang nak promote macamana . lagi kewl kan kalau korang buat entry khas about Amer Corner and Miraa Hussin punya blog . tell them whats inside our blog . and the most important thing to join this GA is to like and follow both of our fanpage . kalau button kat atas tu tak berfungsi korang boleh tengok kat sidebar blog kitorang sebab ada button like kat sana .

Please and please no cheating kalau nak join GA ni . bagi yg cheating miraa akan remove serta merta . miraa tahu Lomo jadi kegilaan ramai skg ni . so ini antara hadiah yg akan top referring site dapat ;
  • 1st top referring site = Waterproof Lomo with films 
  • 2nd top referring site = Waterproof Lomo with films
  • 3rd top referring site =  Waterproof Lomo
  • 1 lucky winner = RM10 topup
  • 5 lucky winner = RM3 topup
Miraa takda banyak bajet and jangan marah kalau itu je hadiah ny .. *siapa marah miraa rasa dia bukan manusia :p* dan lucky winners tu untuk random winner using random org sebab mungkin ramai yg tak de semangat nak join f semua hadiah utk top referring site. yg paling penting korang kena FOLLOW & LIKE . Anyway ini banner cumel tu ( CTRL+C untk copy )





Korang boleh pilih samada nak guna banner kecik ni atau yg besar kat atas tu ok

- Top referral setakat ini for this June 

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial