Miraa Hussin's blog @ Yezz! on January 2013

Views
Hehe akhirnya blog miraa ada keluar kat majalah . Permulaan tahun 2013 yg baik . Pada peminat Yezz! mesty korang dah baca tentang blog miraa kan ? Hehe dan pada yg kedekud nak beli tu korang boleh tengok dan baca kat sini . Hehe tapi korang zoom-zoom sendiri ea ? Hehek . Terima kasih atas segala sokongan para follower :3 kalau korang nak membaca dengan lebih berkualiti tinggi korang kena beli lah majalah Yezz! kat kedai buku yg berdekatan haha .
Tekan sini untuk membaca dengan lebih jelas .

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

28 comments:

  1. wahh..bestnya leh masok dlm majalah...hihi^_^

    ReplyDelete
  2. Wah . Untong kak Miraa dapat masuk majalah . Meh kongsi tips macm mna akak boleh jadi famous gitu . Haha xD

    ReplyDelete
  3. Wah, ni yang nak beli ni ! Masa bulan berapa tah kawan Fiqah pun ada keluar majalah ni ! :D Ni yang nak beli ni ;)

    ReplyDelete
  4. Hope sudi baca :') Btw tahniah sebab masuk dalam majalah! Hehe

    http://yayaaaank.blogspot.com/2012/12/susah-nak-tayangkan-blog-dalam-majalah.html

    ReplyDelete
  5. Macam mana blog akak masuk dalam majalah ? Ceritalah sikit

    ReplyDelete
  6. Nampak blog awak dalam majalah, tu yang datang ke sini tuu, hihi >,<

    ReplyDelete
  7. Hai..kak mira...hari tu Yezz datang sekolah sye..pastu dy ade bgi majalah free..Bulan januari punye..haha then sye dah bace dah...what a wonderful life

    ReplyDelete
  8. wah.. bestnya dapat masuk dalam majalah.. saya teringin juga sekali sekala.. hahaha.. ^^

    ReplyDelete
  9. amboi.. comel jerr... ajar lah akak macam mane nak masuk Yezz tu haa

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini