Im too scared to loose youu

Views

Sukati na baca . ini luahan hati so tak laa pennting SANGAT :') hmm miraa da macam gila kan ? well maksud miraa sebab salu on blog and pasal nota-nota sejarah sume tu miraa lupaa nak continue and show dekat blog ni . miraa macam da tak ada minat ngan plajaran . oh waht ? kalau korang rse mcm tu , well ia tidak macam tu snanye .

sy suka sebab hubungan sy dgn dy da nak masuk dua tahun . and siapa sangka kan miraa boleh jadi setia sampai lama cggini ? makin lama miraa makin takut utk khilangan dy ! T^T skrg pulak banyak orang clash melashh and miraa takut jadi salah sorang dari mereka *ai mate menitis* yang lagi miraa suka ialah hubungan miraa dgn dy lansung tasame macam memane coup lain . korang tak akan tahu sebab miraa tamao bagitau pasal tu :'D bee ni yg sy nk awak tahu ;

sy sayang kan awak sangat2 and prasaan tu belum berkurangan lagi smpai ke harini . sy tahu  hati awk terluke and bukan skali je awk tluke tapi da banyak kali kan ? sy minx maaf T^T sy tahu sy belum matang and sy mmg tak layak dpt awk . knape ? awk terlalu baik utk sy tp sy beruntung sbb awk trime sy . ye sy mmg sedih sbb kte da ta ad cllg lagi and awk pun tahu da brape kali sy ckp pasal tu and mrayu rayu en ? sy tahu itu anoying n sy akn cbe berhenti tye psl tu ye ? :') kalau dulu kte salu sgt cll n sy byk sgt benda n topik ble nak text . tp now makin lme makin sikit and maafkn sy klw sy makin membosankan . sy mmg queen control and sy tahu benda tu awk tasuke . tp sy buat ty sbb sy tamau kesilapan ke dua kali blaku . sy tak bt apa apa pun tetap d tggalkan and awak tahu ap mksud sy . past is past and yes , sy mmg sdaye upaya melupakan sume benda yg kte msing2 pnh buat . and sy sndiri tmau ingat .sy ni salu sakitkan hati awk sbb salu hilang bila text . awk  tw ta skg ni sy da ta amek pduli da ble awk late or awk ta rep . yg sy hye pk yg awk ta an buat benda2 yg sy tasuke . sy tahu awk ta an kcewe an sy . tapi ap sy buat ? T^T sy kecewa an awak n buat hati awk sakit n salu marah2 awk . awk salu ckp klw nak buat ap ap bagitaw dulu . tp awk buat boleh and pcye atw ta sy da boleh trime sume tu . sy da ta kesah psl gamba o ap ap yg sy minx kat awk sbb sy tahu ap yg sy kne buat hye tunggu . ta byk yg sy plu buat melainkan tunggu . sy da mulaa daapat trime dgn game awk bee :') bilaa sy denga lagu , sy salu dpt byg an yg lagu tu kutuk sy . "My universe will never be the same . Im glad you came" awk pun pham kan mksud sy dengan baris lagu tu ? awk byk ubah hidup sy . "You change my life from negative to positive and i want you to know that" mcm yg pitbull nyanyi . sy da tak show off gmba free hair sy kan ? :'D sy da ta pakai legging or pakai bajuu sendat and pendek . sy jarang daa pakai shawl sebab pakai tudung kne tutup dada kan ? :'D but smalam bila awk bgtaw tgn awk cdre sy terus lemah and tatau nak rep ap da T^T kalau boleh sy nk kte clling je sbb sy tahu susah awk nak taip tekan tekan keypad hp . sy tahu sy slh sbb sy suke txt and tadapat idop ble ta txt T^T sy minx maaf .

thats all kot . sy taley menaip dengan keadaan mcm ni . sy taley stop nanges dari tadi . sy tahu semua ni salah sy and sy harap awak maaf kan dgn kslhan2 yg sy da buat . klw tanak maafkan pun tape bee , sy akn tunggu smpai awk maafkan sy :') i love youu so much and sy nak awk gembira bila dgn sy . sy tamao awk stress2 dgn sy .. ily<3

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Banana list !

Views
wah , banana :3 hehek . jom tengok siapa yang dah join untuk list banana ni pulak . kalau korang nak join meh read dalam sini dulu ye
  1. www.ainpunyeceritalah.blogspot.com/
  2. http://purpleholics-ladyzsara.blogspot.com/
  3. http://ribut-mengundang.blogspot.com/
  4. http://arazua.blogspot.com/
  5. http://puteri-miza.blogspot.com/
  6. http://diaryfafa.blogspot.com/
  7. http://norsyasya-sahira.blogspot.com/
  8. http://aiekin.blogspot.com/
  9. http://blogsibambam.blogspot.com/
  10. http://powerrenjessowns.blogspot.com/
  11. http://farra-izzaty.blogspot.com/
  12. http://mitchi-motchi.blogspot.com
  13. http://doodleliciousheart.blogspot.com/
  14. zizanahamad.blogspot.com
  15. http://akubencihacker.blogspot.com
  16. http://freezyfrizes.blogspot.com
Kalau korang punya link ada dalam ni dan bukannya dalam chocolate jangan marah . sy da bagitau bagi link penyertaan kan ? btw ianya tidak terlambat untuk anda bagi link tu . GA akan dibatalkan sekiranya penyertaan tidak melebihi 40

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Chocolate list !

Views
Ahai , nampak nya tak ramai yang suka kan Chocolate . so meh tengok few of them yang suka kan chocolate ! dan jangan lupa follow skali ;) kalau nak jugak join tekan sini hehe
  1. http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/2012/01/mega-blog-list-by-miraa-hussin.html
  2. http://ribut-mengundang.blogspot.com/2012/01/bloglist-mega-blog-list-by-miraa-hussin.html
  3. http://takemyheart-superman.blogspot.com/2012/01/mega-blog-list-by-miraa-hussin.html
  4. http://sharinalalala.blogspot.com/2012/01/mega-blog-list-by-miraa-hussin.html
  5. http://puteri-miza.blogspot.com/2012/01/mega-blog-list-by-miraa-hussin.html
  6. http://sunsweetz-miszsunsweetz.blogspot.com/2012/01/mega-blog-list-by-miraa-hussin.html
  7. http://diaryfafa.blogspot.com/2012/01/mega-blog-list-by-miraa-hussin.html
  8. http://aiekin.blogspot.com/2012/01/contest-cik-mirah.html
  9. http://misspinky23.blogspot.com/2012/01/mega-blog-list-by-miraa-hussin.html
  10. http://hatiamira.blogspot.com/2012/01/mega-blog-list-by-miraa-hussin.html
  11. http://ina-nana99.blogspot.com/2012/01/mega-blog-list-by-miraa-hussin.html
  12. http://afiqah2002.blogspot.com/2012/01/mega-blog-list-by-miraa-hussin.html
  13. http://farhanashamsuddin1999.blogspot.com/2012/01/mega-blog-list-by-miraa-hussin.html
  14. http://atirahhayati.blogspot.com/2012/01/mega-blog-list-by-miraa-hussin.html
  15. http://misshongki.blogspot.com/2012/01/join-segmen-ni.html
  16. http://akubencihacker.blogspot.com/2012/02/mega-blog-list-by-miraa-hussin.html
  17. http://freezyfrizes.blogspot.com/2012/02/mega-blog-list-by-miraa-hussin.html
Link korang takde dalam ni ? Itu sebab saya tidak dapat link yg penyertaan anda . so bagi ye ;) GA ni akan terbatal sekiranya penyertaan tidak sampai 40 orang

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Peanut list :)

Views
Baiklah . ini himpunan blog-blog yang sudi bagi link mereka kat miraa . sume ni miraa ambil kat event dalam facebook tu and as you know this is a peanut list hehek ! Jom blog walking !
  1. http://bella-shime.blogspot.com/
  2. http://sayaiylia.blogspot.com/
  3. http://girlprivateroom.blogspot.com/
  4. http://syamilahsolehan95.blogspot.com/
  5. http://cheritera-cikgulagula.blogspot.com/
  6. http://keyboardsichipsmore.blogspot.com/
  7. http://iloveyouayman.blogspot.com/
  8. cuttestdreamever.blogspot.com
  9. http://farhanhanif.blogspot.com/
  10. http://thekipaslipaslups.blogspot.com/
  11. http://aisharz-7.blogspot.com/
  12. http://riby94.blogspot.com/
  13. http://chocolatekissloveberry.blogspot.com/
  14. http://scrollmeup.blogspot.com/
  15. http://cokelatandstobery.blogspot.com/
  16. http://nadiasastery-territory.blogspot.com/
  17. http://purpleholics-ladyzsara.blogspot.com/
  18. http://imnotperfectlikeothers.blogspot.com/
  19. http://af-punyablog.blogspot.com/
  20. http://anisfarhoney.blogspot.com/
  21. http://chibbyabby.blogspot.com/
  22. http://bee-shawal.blogspot.com/
  23. fairozaisa.blogspot.com
  24. http://cokletpinkpurple.blogspot.com/
  25. http://ohmystereoheart.blogspot.com/
  26. http://kisahcintasuzana.blogspot.com/
  27.  http://picktheonethatsgotswagger.blogspot.com/
  28. http://asrirayrock.blogspot.com/
  29. http://mimiefamiza.blogspot.com/
  30. http://mishputeriey95.blogspot.com/
  31. sweetdicember.blogspot.com/
  32. http://akugadistembam.blogspot.com/ 
  33. http://iloveyoucodysimpson.blogspot.com/ 
  34. http://www.pulau92.blogspot.com/ 
  35. http://sallyyatiey.blogspot.com/ 
  36. nurbazilah97.blogspot.com 
  37. http://lieyanaahmad.blogspot.com/ 
  38. http://littleheartwhispered.blogspot.com/ 
  39. www.putri-ranna.blogspot.com
  40. http://lolipopgulagula.blogspot.com/
  41. http://pykaa-ayumee.blogspot.com/
  42. http://udasyn-qon.blogspot.com/
  43. lyanaying.blogspot.com
  44. http://athirathulasla.blogspot.com/ 
  45. http://hotreload2u.blogspot.com/ 
  46. http://fienadollixious.blogspot.com/ 
  47. http://www.emiliaramli.blogspot.com/  
  48. http://fatmincute.blogspot.com/ 
  49. http://iera-yeppeo.blogspot.com/ 
  50. mujadafewa.blogspot.com
  51. lovedalicious.blogspot.com
  52. http://annamsyar.blogspot.com/
  53. www.mrsbieberstory.blogspot.com
  54. http://nursyuhadahmiskon.blogspot.com/
  55. http://daisukigirlsuki.blogspot.com/
  56. http://has-acha.blogspot.com/
  57. ceritaladiespurple.blogspot.com
  58. http://dirtysecretchelynn.blogspot.com/ 
  59. http://ekinladyijau.blogspot.com/ 
  60. http://infieyonashoe.blogspot.com/ 
  61. ceritasighadiessepi.blogspot.com/  
  62. http://apabezaterkesimadanterpegun.blogspot.com/ 
  63. http://fatinhambahina.blogspot.com/ 
  64. http://aloneismystyle.blogspot.com/
  65. http://ehfarahin.blogspot.com/
  66. http://official19.blogspot.com/
  67. http://ctaisyahcepumas.blogspot.com/
  68. http://mutiara-muhayadi.blogspot.com/
  69. http://snickerstiqa.blogspot.com/
  70. http://liyana-chibie.blogspot.com/
  71. http://kuantilensa.blogspot.com/
  72. http://airasufira.blogspot.com/
  73. http://ceritazielaismail.blogspot.com/
  74. http://insan03.blogspot.com/
  75. http://qaseh-aneq.blogspot.com/
  76. http://aliahanini.blogspot.com/
  77. http://chocolatemolet.blogspot.com/
  78. http://nadproperties.blogspot.com/
  79. http://diaryfafa.blogspot.com/
  80. http://yayabunga.blogspot.com/
  81. ini-aimansyafiq.blogspot.com/
  82. evolviolet95.blogspot.com
  83. http://ayamgorengayampercik.blogspot.com/ 
  84. http://bloggadisteenager.blogspot.com/ 
  85. http://www.eqaatiqah.blogspot.com/ 
  86. http://nurinlovecokelat.blogspot.com/ 
  87. http://tentangid0paq.blogspot.com/ 
  88. http://nickraja.blogspot.com/
  89. http://kayrules17.blogspot.com/ 
  90. http://syafikacomot.blogspot.com/ 
  91. http://asiangirltalking.blogspot.com/ 
  92. http://misspinky23.blogspot.com/ 
  93. http://inibloggaku.blogspot.com/ 
  94. http://gadislollipops.blogspot.com/ 
  95. http://myminetyrah.blogspot.com/ 
  96. http://nurkhalidahusainysiti.blogspot.com/ 
  97. http://nellymaznie.blogspot.com/ 
  98. http://systalolita.blogspot.com/
  99. http://merahitusagaymail.blogspot.com/
  100. http://nurulnadiah96.blogspot.com/ 
  101. http://aienazriennalee.blogspot.com/ 
  102. http://atirahhayati.blogspot.com/ 
  103. http://myblogdianaaziz.blogspot.com/
  104. http://unishaa.blogspot.com/
  105. http://antoinettefadriana.blogspot.com/ 
  106. http://adilashahira.blogspot.com/ 
  107. www.simpletheplan.blogspot.com
  108. http://nellythestrange.blogspot.com/
  109. http://bebybudakbusuk.blogspot.com/
  110. http://norfaiezpiolla.blogspot.com/
  111. http://syazwaniefahruzi.blogspot.com/
  112. http://cikmiminheart.blogspot.com/
  113. http://hanidiarya.blogspot.com/
  114. http://iedapunyerblog.blogspot.com/
  115. http://imayoungster.blogspot.com/
  116. http://aienazriennalee.blogspot.com/
  117. http://igotmoreswagthanyou.blogspot.com/
  118. http://whitecreamvanilla.blogspot.com/
  119. http://www.syafiqajaafar.blogspot.com/
  120. http://ladolcemiea.blogspot.com/
  121. http://bluebabytoxic.blogspot.com/
  122. http://nurainzali.blogspot.com/
  123. http://missdanshin.blogspot.com/
  124. http://ctnzmn.blogspot.com/
  125. http://adilashahira.blogspot.com/ 
  126. http://mizzesya.blogspot.com/
  127. http://qaseh-aneq.blogspot.com/
  128. http://ykapearlove.blogspot.com
  129. http://sweetmushromm.blogspot.com/
  130. http://ila12912.blogspot.com/
  131. http://ezally.blogspot.com/
  132. http://nad-lifeisfun.blogspot.com/
  133. www.ayampunyastory.blogspot.com
  134. http://chocobiehussy.blogspot.com/
  135. http://mimiefamiza.blogspot.com/
  136. www.stubborngirl.blogspot.com
  137. www.misszdy.blogspot.com
  138. http://icanbeyoursidekick.blogspot.com/
  139. http://udasyn-qon.blogspot.com/
  140. http://luahanhatisifiniey.blogspot.com/
  141. http://nyonyaa-hacks.blogspot.com/
  142. http://www.kimaecha91.blogspot.com/
  143. http://rilafsha.blogspot.com/
  144. http://ceriteramissdee.blogspot.com/
  145. http://kjnks.blogspot.com/
  146. http://qaseh-aneq.blogspot.com/
  147. http://sunshine-pinky.blogspot.com/
  148. http://farizafairuz.blogspot.com/
  149. http://nuraniqissah.blogspot.com/
  150. http://celotehsikacamata.blogspot.com/
  151. http://airasufira.blogspot.com/
  152. http://rotibencibread.blogspot.com/
  153. http://aidaziramohamad.blogspot.com/
  154. http://greengardiens.blogspot.com/
  155. http://oppiepunyacerita.blogspot.com/
  156. http://maonlinediary.blogspot.com/
  157. http://shadapmadafaka.blogspot.com/
  158. http://syarnieypunyeblog.blogspot.com/
  159. http://gadisiniainaaisyah.blogspot.com/
  160. http://misziena95.blogspot.com/
  161. http://fabbys-ryha.blogspot.com/
  162. http://dnyraha.blogspot.com/
  163. http://dabellastory.blogspot.com/
  164. http://rapunzelbuntuttonggek.blogspot.com/
  165. http://kjnks.blogspot.com/
  166. http://next-to-you-boy.blogspot.com/
  167. http://kugiranpelangi.blogspot.com/
  168. http://yayabunga.blogspot.com/
  169. http://bibinorshareen.blogspot.com/
    Psst ! peanut list ni laa yang akan buat segmen miraa makin bjaye *aiseh . dan miraa hanya akan ambil link untuk peanut ni dari event yg miraa buat okay ;) Pada yang lain korang boleh review more on this list di dalam entri miraa yang ini selamat berblogwalking semua <3

    Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

    Pemenang GA Miraa Hussin

    Views
    Fuhhh ! Akhirnya keje akaun miraa da nak siap >///< sukaa nyaa ! yg belum siap sekarang hanya lah DOKUMEN -.- ada lagi laa dalam 20 belum siap XD miraa baru buat 4 . ni malas punye pasal laa . btw bukan itu sebab miraa buat post ni . hehek . nak tahu kan siapa pemenang GA ituh ?? Jom scroll .

    Ini 10 pemenang yang dapat full blog edit secara percuma dari miraa .





    Ini 10 pemenang untuk header dari miraa .
     

      

     


    Ini lima orang pemenang yang akan di bloglist kan selama sebulan di sidebar miraa mulai 1 Feb 2012 - 29 Feb 2012

     Ini pula 5 pemenang yang akan miraa review blog mereka nanti

     
    Baiklah . miraa penat screen snap sume tu . korang pandai pandai laa tengok ye ? sebab miraa nak siap kan keje akaun ni dan buat alek karangan miraa . hehek ! Korang boleh rujuk dekat sini sory ya ? miraa bebetul kesuntukan masa . Here's what you gotta do lepas nampak nums tu .

    Untuk pemenang full edit blog , korang kene bagi ;
    1. Template yang korang nak [ rujuk sini ]
    2. Bagi full details about the winning ticket *e.g Pemenang full edit blog
    3. Bagi email dan password
    4. Hantar sume details tu pegi miraahussin@gmail.com

    Untuk pemenang header , korang kene bagi ;
    1. Code header yang korang nak [ rujuk sini ]
    2. Isi skali detail winning ticket tu
    3. Bagi sgale info pasal korang nak header tu mcmana
    4. Hantar sume skali info tu kat miraahussin@gmail.com

    Bagi pemenang bloglist , tapelu buat apa pun . Korang hanya perlu bagitau apa nama yang korang nak miraa tulis kat tepi tu nanti . Dan untuk yg review blog pulak korang jugak tapelu buat apa-apa hanya goyangkan kaki :D

    Hantarkan info tu semua sebelum 1 Feb 2012 . Sekiranya anda gagal melaksanakanya maka terbatal lah hadiah itu . hihik ! Ok bai da petang ni mampus miraa kalau tak siap keje ni T^T

    Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

    Perlukan bantuan akauntan ! ASAP

    Views

    Assalamualaikum . Straight to the point , I need help in accounting ASAP . bukan pasal akaun apa benda . ni yang keje kusus . Its ruining my life dol . keje scola aku lagi 3 belum siap hanya sebab nak pk benda ni . Okay . I'll make it short .

    1. Buat kan Jurnal , Lejar , KK , PP , ID , Buku tunai .
    2. Done before 10PM tomorrow *29 January 2012*

    Saya dah buat dokumen and kad stok . Buku tunai and Jurnal pun sudah tapi saya rasa banyak salah . Siapa baik hati nak tolong ? email me at miraahussin@gmail.com ASAP and I'll tell you about the payment . *aiseh ! :D  and here I wanna admit something . saya benci akaun -.- haha HELP !!!!!!

    Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

    Mega Blog list by Miraa Hussin

    Views
    http://3.bp.blogspot.com/-krsFbICfrKw/TyVeaJZsZiI/AAAAAAAAC0c/5SzfsbGks6w/s1600/censawadb.png

    Assalamualaikum sume . ni miraa nak kumpul link blog banyak banyak spaye the newbies boleh BW sampai lebam and miraa pun ada jugak tempat nak BW . Disamping itu , miraa nak bagi sikit hadiah mengikut katagori . Antaranya ;

    Chocolate !
     Buat satu entry pasal segmen ni besertakan banner tu
     Kena like ini & klik sini [ wajib ] dan jugak ini sekali [ tak wajib ]
     Tag ? kalau rajin apa salahnya . Btw jangan lupa follow
     3 orang pemenang bagi katagori chocolate akan menerima mini cadburryyy berdasarkan bantuan Mr.Random
     Tinggalkan link penyertaan anda

    Banana !
     Tidak perlu membuat sebarang entri .
     Like > fan page < ini dan jenguk sini [ wajib ]
     Tinggalkan link blog anda dan nyatakan bahawa anda memilih banana
    e.g http://miraahussin.blogspot.com - banana
     Seorang pemenang akan menerima hadiah misteri berdasarkan Mr.Random


    Peanut !
     Tidak perlu membuat sebarang entri .
     5 pemenang akan mendapat mystery gift berdasarkan random org

     and fyi miraa hanya akan ambil link untuk peanut list dari event yg miraa buat

    Tujuan utama miraa buat korang tahu kan ? Nak buat blog list yang terpanjaaaaaaaaaang sekali :D * selain itu boleh tambah followers . Pengumpulan url url akan berakhir 28 Feb ini . Dan kalau korang nak tahu tentang perkembangan segmen ni jangan malu maluu follow <3

     Peanut list
     Banana list
     Chocolate list

    Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

    Search this blog !

    Views
    Ahh . da berkurun rasanya miraa tak buat tuto . well harini miraa nak buat pasal search box . macama ? meh tengok bawah ni
    Hah . tu kan search box yang korang nak kan ? ad few of them ask me in pomsping hehek and few of them ask in other place . hehek . korang tengok je bawah ni ye

    1. Dashboard > Design > Page elements then tekan yang macam bawah ni
    2. Korang akan nampak macam ni kan ? hehek . then scroll sikit pegi bawah and tekan yg miraa bagi bulat tu .
    3. Akan laa keluar macam ni lagi . korang boleh tick memane yg korang nak jugak and tengok mane korang nak search box tu search smada dalam blog korang je ataw smpai web luar .

    4. Save and preview and thats it :)

    #Psst . untuk pengguna blogskin miraa tengah giat mengusahakan cari coding . so sabar saje ye >////<

    Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial