I-Pong [S] + Rilakkuma

Views
Assalamualaikum . Kalau smalam miraa update entri panjang berjela , kali ni miraa update pendek-pendek jaa . Heh btw akak Lyysa ! Kita geng ! :D smalam dad miraa lanje miraa i-pong . Tapi miraa punya AP set jaa :'3 ngaaaa miraa pun macam akak . sorang ja pempuan tapi miraa ada dua adik lelaki :p miraa menang en ? haha lol . Btw setakat ni okay laa kot .. Takde pun buat hal enpon ni . Tapi geram sebab miraa tak tahu nak set WAPS and MMS =,= kalau yg lama tu ada amoi tolong set . Ini takde pun kne set .. akak , acaner nak set ? :D
Semuanya Rilakkuma :3 miraa suka sangat sangat sangat sangat ! Tabung , note , cover , keychain , kotak tempat nyimpan kertas-kertas menyurat-nyurat plus plus ! Baru tadi miraa tukar BG enpon ke Rilakkuma . Mcm yg miraa mention smalam , revenge :p kalau tahun lepas birthday miraa , miraa dapat banyak Domo-kun . kalau tacaye boleh cari entri miraa yg lepas tu . macamana ? Ada kotak search kat atas tepi :D Tahun ini miraa beli Rilakkuma . Miraa pun tak tahu knp miraa jatuh hati pada pandang pertama kat natang ni . Kalau next year miraa masih scola mesti miraa pakai beg Rilakkuma XD !!! 

Jangan terkejut kalau korang jenguk blog miraa nanti , blog ni dah bertukar jadi Rilakkuma hahaha . Miraa pun memang nak tukar tapi takde lagi idea nak buat macamana . Korang bagi laa idea-idea yg membantu yaa ? Heeee harap-harap korang tak tinggalkan blog miraa ni :0' Apa-apa pun , miraa tak tahu nak buat apa harini . Harini hari raya haji kan ? Selamat hari raya ^^ 

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Rilakkuma Shopping !

Views
Kecomelan beruang ini telah mengakibatkan miraa menyurangi Domo-Kun hahah . Hari ni lepas habis je kelas tambahan pa kat scola , kitorang sekeluarga terus straight go to KK . Apa itu KK ? Its Kota Kinabalu ler :3 Smalam mom dengan baik hatinya bagi kitorang tiga beradik duit . Gembira ? Mesti lah ! Haha bayangkan tengah bad mood , mom bagi duit . Tak ke kool ? XD adi lah yg paling gembira . But at first muka dia sangat huduh bila mom hulur RM50 . Tak bersyukur betul kan ? :D

Our fisrt destination .. emmm ap ehh nama tempat tu ? Alaa yg ada SPP tu segala :D Kat situ mom hantar dokumen-dokumen penting yg miraa tahu untuk DG41 ja haha . Then lalu kafe dia . Wahh lapar terus perut . Ap agi , blasah sekor ayam ^w^ Kat krete makan dan licin terus kontena tu hahaha lepaih tu go to CP *center point* jenjalan from ground floor to 5th floor . Haha ! adi bawak cari CD game but haram satu pun dia nak tu ada =.= c kakak ni pula sibuk tengok i-pong then dad beli kan :D ada [S] !! yg i-pong lama tu dump terus ;p

Second destination , Mega Long . Haha kool kan nama tempat tu ? Why Mega Long ? It is because the mall is Mega and Longg . Kalau nak tahu harini miraa jalan until 2nd floor j =.= why ? Criteny cenggini XD !!! Dalam 5 minit yg pertama miraa jenjalan cari kedai yg jual accessory enpon tu tapi malangnya mereka tengah ubah suai . Dengan kekecewaan yg melanda mom pula call miraa . Guess what ? Eat again haha . Mom order bakso , abang order soto , dad order mee goreng , adi order nasi ayam berempah , miraa order nasi ayam steam . Perutt full ! Then abang kata nak makan lekor . Nahh siap . Dad order lagi . Perut bbetul full . Miraa meneruskan perjalanan ^^

Sampai kat tinggat 2 tu miraa go for gadgets shopping *tak sangat* miraa beli bluetooth pnye ap entah , beli mouse , beli speaker , beli mouse pad , hahaha then miraa dah tak tahu nak beli apaso klua dari tempat tu . Adi beli so many2 PS's CD . Abang tak beli apa-2 sebab dia nak beli 'something' . Mom pun takde beli apa2 kecuali flat shoes sebab kaki mom dah sakit pakai heels haha padan muka umi :p hehe gurau-2

Third destination ... Kaison :D !!!! Hah ! Kat sini lah miraa g bedal semua Rilakkuma ! Nak beeli patung dia jugak tapi mahal T^T takut tak ckup duit . Mom ngan miraa masing2 ambil bakul . Miraa dalam 10-15 minit dah penuh :D mom ada seketul je haha . mom kata nak beli present for budak scola dy convo this 31st Oct tapi tak jadi nagahahha . So out from there . Dengan hati gembira , kat tangan banyak Rilakkuma ! XD !!! But masa ni miraa belum jumpa lagi cover Rilakkuma :'( yg haritu punya miraa dengan tak sengaja terbuang T^T !!!!!! eee ! dah laa baruuu !

Fourth and last destination ! One Place mall <3 Kat sini lah semua telah dibeli . Abang dah jumpa 'something' yg dia mahu . Apa ? Haha ... Dia dapat speakerr besar =.= besar sangat2 dan bunyi diaa sangattt nice .. Jeles sangat-2 sebab harga dia pun tak mahal sangat T^T mesti nanti dia main lagu kuat kuat ken ? Kalah laa miraa :'D dan kat sini jugak adi beli lagi CD game . Dalam 2-3 keping laa kot . Tak tahu ap kene ngan adi sampai semua CD dia nak angkut . Walhal duit dia dah habis ! :D hahaha kecian . yg paling menggembirakan , kat sini miraa jumpa kover Rilakkuma ! XD !! hehehe !! 

After a day kat luar wif family , kitorang pun pulang . Sedar tak sedar dah malam . Miraa pun baru mandi . Now nak masuk tido . Tak lama lagi SPM . Wish me good luck dan saya doa kan mereka yg ambil SPM tahun ini pun lulus dengan cemerlang dan dapat A banyak-banyak . Amin .. Hee ... Assalamualaikum!

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Blog Miraa Hussin akan masuk majalah ?! Yay !!

Views

Assalamualaikum pembuka bicara . Haha semua sihat ? Tetiba semakin rajin nak update blog selepas satu benda ni berlaku . Kepada pihak yg tahu just senyap dulu ya ? Miraa takut tak jadi pula . Adakah miraa dapat ikut macam akak Lyssa Faizureen tu ? hihi entah . btw tengok tajuk entry ni pun dah teruja ini kan pula yg mewujudkan tajuk tu . Dalam 3 hari lepas miraa baru jumpa page tu dan memang salu baca mag tu since Nampak iklan thru Klik ! Hah . Terus pesong . But then since makin tua dah , mom kurangkan dan tolak terus bajet untuk beli mag . 

But then miraa sekadar mencuba nasib laa konon mana tahu dapat . Miraa tahu peluang sangat tipis . But then mag tu jawap sebegini ;
 
Fes , mata mcm nak tkluar . Then automatic miraa meloncat kegembiraan . Hah pada yg like page miraa memang dah tahu awal sebabnya miraa slalu update kat situ tuuu . Miraa gembira . Hanya Tuhan saja yg tahu . Hehe . Miraa tak dapat for this year pun tak apa sebab kalau nak tahun ni miraa takde masa nak edit blog bagi cun . Cukup laa dengan blog yg semak ni untuk paparan umum :p lepas SPM ni tunggu lah ! miraa edit puas-puas .

Hehe ! miraa ni teruk betui teruja tak tentu pasal . miraa tak tahu lagi akan diambil or tidak but miraa akan sentiasa check inbox miraa from now on :p harap-harap dapat . Doa kan laa miraa . Boleh jugak miraa nak ‘temberang’ sikit dekat adik miraa yg suka ejek blog miraa ni . hihi ! abang ! tunggu tahun depan laa ye baru tengok blog kakak masuk mag :p suka sangat kan ejek ! hehe melebih-lebih pula aku ni . dah macam sakai kau miraa XD kaii laah nak out .. Doa kan apa yg miraa nampak hari ini akan menjadi kenyataan . Amin

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Pengurus badan konon . Puih !

Views
Photo: BioStream . Total cleanse . Mixed Vege & Fruits powder drink with Oligosaccharides & Spirulina . Muka sebelum minum . Rasa nak muntah =_= ! Demmm nyesall
Muka teruja pertama kali nak mencuba minuman alah ni . Nama sangat sedap sehingga memukau . BioStream . Total cleanse . Mixed Vege & Fruits powder drink with Oligosaccharides & Spirulina . Kononnya mampu membantu mengurangkan berat badan . Perhhh gembira dalam hati bila terhidu baunya limau kot ? Seteguk pertama . Yeah okay . Tegukan kedua . Masyallah ! T^T!!! Rasa nak muntah ! OMG ! Indah khabar dari rupa . Eh takk . Indah bau dari rasa :'D Mommy . Tolong habis kan boleh ? Tak tahan busuk benda ni haha dah laa pekat T^T ewww ! Knape laa miraa ni ishh !

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Berangan nak masuk majalah ..

Views
RawR !! Imma dinocat :D Comel kan kucing ni ? Hehe :') Miraa snanye jeles dengan akak Lyssa Faizureen ,  Mizz Ninie dan banyak lagi blog laa . Semuaa dah pernah masuk mag . Miraa ? Apitz pun pernah masuk dan akak Lyssa pula dah brape kali eh masuk ? Best kan kan kan ? Bilaa lah blog miraa ni nak masuk :') Adakah sebab blog miraa ni hudoh ? haha ya ! Saya sangat setuju ! Miraa nak masuk jugak ! Hurhh ! Haha gedik gilaa . 

Tak masuk pun tak pe la . Miraa gembiraa tengok blog orang lain masuk sebab miraa kenal orang tu :D Miraa snanye tak tahu nak buat apa skg sebab dad belum sampai lagi so kena lah buang sket mse :p lagipun dah lama tak menaip entri kat blog ni . Nak jugak penuhkan sekali sekala dashboard korang tuu .. hihi

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Target SPM Miraa Hussin ?

Views

Assalamualaikum dan selamat pagi . Hihi harini hujan tak hujan tak . Miraa baru habis kelas akaun dan now tengah sibuk tunggu dad untuk jemput pulang . Laptop juga jadi peneman . Heh ! SPM ? Ya tahu . Miraa pun sibuk bukak lama Guru.Net dan Skor A . Hew hew tapi fesbuk suka betul kacau =.=

Mom kata meby skarang ni ramai yg tertonggeng-tonggeng belajar sebab yelaa kan ? SPM tuu dah dekat sangat dalam 2 minggu lagi kan ? Miraa pula sibuk menghadap lappy . Hihi . Apa target ? Soalan tu sebenarnya miraa tak suka nak target-target sebab miraa bukan jenis yg konfiden haha . Miraa tak berani nak target tinggi-tinggi sebab nanti kecewa . But thank god masa PMR miraa punya target mengena sangat walaupun ada sedikit tersasar . Hehe . Miraa target 7B dan 1C for Math tapi miraa dapat C tu untuk Scie . Gila kan ? Haha mengena betul target tu . So for this SPM miraa nak target 5A *tak kisah minus or plus* , 3B dan 2C . 

Apakah yg ditargetkan oleh miraa ? hehek okay . Miraa tahu for the percubaan miraa takdapat banyak A . Ada pun A- for EST . So for my SPM target this year miraa nak dapat A untuk BM,BM,EST,ICT,MATH hehe tak kene eh ? For B pula miraa nak untuk PAI,SEJ,SCIE dan akhir sekali for C PA, AMATH . Ngahahaha tak berani nak target lebih dari tu . Miraa hanya sekadar menarget . Manalah pula tahu mengena macam PMR miraa yg lepas kan ? heee doakan miraa agar miraa dapat capai target tuu ;)

Untuk maklumat korang , miraa bukan jenis yg pandai . Miraa ni sederhana sahaja even in class Technology . Hee miraa geram for percubaan tu =.= 3 markah lagi punn kalau tak miraa dah boleh dapat A . Dan yg lain semua sikit-sikit je lagi dah dapat B- tapi ? T^T kejam gilaa lah pemarkahan ni . Haha . Umm korang pula target apa SPM ini ? For senior kalau ada tips for last minute ni bagitau laa miraa ye ;) emel miraa miraahussin@gmail.com heh boleh guna tu untuk search fb miraa . Thanks ya pada yg bagu sokongan kat miraa ! 

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Kotak biru yg mengerikan ! (Kontena SPM)

Views

Assalamualaikum semua . Mesti bengang tengokk tajuk entri miraa ni . heh actually miraa tak tahu nak bubuh apa . Hari ini hari Khamis dimana awal pagi subjek PA yg menjadi subjek kegeraman warga pelajar perakaunan . Is it ? It is . Konon . Dan diteruskan dengan BI dan juga additional mathematics dimana ini saangat tak best =.= kononya nak dapat 9A tapi PA dan AMATH dah rosak . grr

Back to the track . Apakah kotak biru ? Heh critenye cenggini , sebelum cikgu Amath masuk kelas untuk buat latihan ad laa konon sebuah kete polis datang dengan lampu kat atas dy tu hidup lip lap lip lap . Banyak jugak persoalan yg timbul dan wujud . Nahhh siapa PTI sini ? Bah siapa mencuri tu ? Alaa memacam la soalan . Siap ada orang bersongkok macam jais lagi ahaha . But then the kotak biru datang, ap eh ? Buku baru ? Meja baru ? Krusi baru ? Haiwan zoo ? Oh my scola nak buka zoo ? :D suasana bertukar menjadi suram apabila syamin berkata “Kertas soalan SPM!” !!!! Haha syesly dah ada ? Bukan ada lagi 16minggu ke baru nak spm  TwT kool kau . berdebar jantung , riuh kelas ! Mengapakah ianya terlalu cepat ? Konon nak bagi pacek dreber tu minum kopi then suh dy bagi sekotak dua soalan XD tapi abang polis ada pula . Dengan pistol pula . ihhh .

Dan tadi dah berubah hati nak bertukar destinasi perlancongan :D terasa nak masuk dalam bilik kebal tu dan tengok apa yg menarik haha kot2 dapat jumpa tikus dalam kotak hahaha lol . well kotak biru dah masuk . spm semakin dekat . yay takutnyaa . sepatutnya miraa kat scola lain bukan kt scola skg . takde jugak miraa tensyen tgk lori biru tu TwT . miraa harap korang kekal setia dengan blog miraa ni semasa ketiadaan miraa . ecewah :D miraa nak kene tumpu SPM then SPM lagi . SPM yg kedua tu apa ? Sijil Pernikahan Miraa hahah lol . ee takut ! T^T doa kan miraa ta pensan tgk soklan ye ? :D jaga diri 

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

"Pala otak kaw pmpuann !!!"

Views
Photo: PERLU KE PANGGIL AKU 'PEREMPUAN' ? PERLU KE NAK GUNA 'PALA OTAK' KAT AKU ? AKU PERGI SKOLAH AH . PANTUL AH SMULA AYAT TU KAT KAU . AKU BUKAN DOK 24JAM KAT DEPAN LAPTOP . ARGHHHHHHHHHH ! SAKIT ATY AKU !
Yes ! Sedap ! Terima kasih ! sorry ah weh kalau aku sakit hati aku tak simpan dalam hati . aku simpan dalam entri , dalam pos dan lebih-lebih lagi macam ni . oh gosh . fikir aku 24jam depan laptop ke ? macam pula aku takde scola . "dah jilat , ludah balik" tolong faham . ha ha ha  siaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasjkdga 

your friend ? sorry la eh ^^ saya sakit hati . dah penat nak tahan text macam tu  lagi-lagi org yg tapam bhasa kbaii malas dah nak pk . PEMPUAN ? haha kau ap ? beta inner ?

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

HEHE !

Views

Assalamualaikum :) Lama rasanya tak membebel kat blog ni . Miraa takde masa laa nak taip taip :) ehek ! Lagipun SPM dah kat hujung corner kena lah banyak menulis karangan not entry blog haha . Sampai birthday miraa 12hb yg lalu pun miraa tak update kat blog ni . Kesian . Dan thank for those yg wishes . Miraa dah 17yo skg ni . Wah dah besar dah :D ! 

Oh ya , sebelum itu miraa nak bagitau that page miraa ada buat contest . Terbuka kepada penduduk Msia tidak kira umur brape dan lelaki dan perempuan boleh join . Tapi ada syaratnya . Iaitu bagi perempuan . Korang diwajibkan menggunakan gambar korang yg dalam pink . Tak kira sama ada tudung, baju, suar or beg korang pink asalakan ada terselit warna merah jambu ini . Manakala bagi lelaki korang kena in blue iaitu biru . Hehek ! Banyak hadiah menanti . Kalau berminat boleh tengok kat Pink and Blue photo contest ni .

Selain daripada itu , miraa ada buat offer until 25hb ni . Miraa juall hp samsung& iphone pada harga yg murah . Why ? Hp tu bukan ori dan ianya buatan China . Nak link ? Hah korang boleh jenguk kat sini . Semuanya dibawah RM500 dan semuanya juga ialah ready stock . Tapi hp tu bukan kat tangan miraa lah . Supplier yg pegang . Kalau berminat call saje miraa kat 0178174610 tapi miraa angkat call korang pada jam 4PM+ dan waktu malam sahaja . Waktu pagi miraa g scoola .

Bukan itu sahaja . Sehingga Jumaat ini iaitu 19hb , miraa akan bagi harga member kepada sesiapa yg nak beli sebarang barangan kat MHB tu . Korang boleh tengok kat link ni kalau korang nak . Banyaaaaaaak sangat penat miraa nak senaraikan . hehe antaranya , spek , hp , tab , lappy , necklace dan bermacam-macam lagi .

So apa lagi ? Jangan lepas kan peluang keemasan ini . hehe dan mungkin ini kali terakhir miraa buat jualan murah memandangkan miraa kena tumpukan perhatian kepada SPM yg akan datang ini . So , wish me good luck , good health and good relationship dengan bf miraa ^_^ hehe alhamdulillah kami baik-baik . Oh okay nak pergi bersenama :D babaiii dan dan dan ! Miraa lebih aktif dengan page miraa . Jangan segan silu untuk like page miraa iaitu Miraa Hussin's blog ! kbai :D



Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Derma RM1 ke blog MH dengan mudah ;)

Views

Miraa nak minta tolong sket . Korang suka link yg mane satu ?
1. ini
2. ini
3. ini
4. ini
5. ini
6. ini

Kalau korang nak dapat duit juga boleh daftar kat  sini . Pada yg berminat sahaja .

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Pink & Blue photo contest

Views
for more info , click the banner above :)


Seorang peserta yg mendapat undian LIKE tertinggi akan memenangi sebuah hp Samsung *model? Secret heheh*. Seorang sahaja. Kalau korang nak miraa tambah lagi hp Samsung ni korang boleh klik link ni untuk menambah bajet miraa agar lebih banyak hadiah mampu miraa sediakan. 
1.http://my.churpchurp.com/miraahussin/share/SCBJustOne
2. http://my.churpchurp.com/miraahussin/share/LibresseBarometer
3. http:

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Sewaan ruangan iklan

Views

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ ♥
Penyewaan ruangan iklan kini dibuka ! Miraa menilaikan RM untuk ruangan sewaan iklan berdasarkan saiz banner korang. Sebelum itu, berikut merupakan trafik blog miraa :

Harian ;

Mingguan ;

Bulanan ;
Kebanyakan pembaca miraa adalah daripada luar negara seperti yg korang nampak kat kotak merah tu

Yesterday , last month and all time history [ 04-06-2012 ]

Mingguan ;

Bulanan ;


Antara sewaan yg miraa sediakan ialah seperti berikut ;


Sidebar [ 100 x 100 ]
1 week = RM3
1 month = RM10
Terhad kepada 4 banner sahaja


Sidebar [ 200 x 200 ]
1 week = RM5
1 month = RM15
Terhad kepada 2 banner sahaja

Atas header [ 780 x 200 ]
1 week = RM10
1 month = RM25

Sticky post 
5 hour = RM3
1 day = RM8
3 days = RM15

Pembayaran boleh dibuat melalui ;
Kaedah topup transfer ke Maxis atau melalui kaedah bank in ke akaun Bank Simpanan Nasional ataupun Maybank
Sila berikan butiran berikut kepada miraahussin@gmail.com sekiranya anda berminat untuk mengiklankan blog anda disini .
Link blog / page :
URL banner / image URL iklan :
Sedikit butir mengenai blog / page anda :
No akaun serta no tel akan miraa berikan selepas anda berikan butir tersebut serta bersetuju dengan harga yg miraa tawarkan. Setiap sewaan akan miraa dahulukan dengan post entri mengenari produk/blog anda. Sekian terima kasih

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Tolong miraa report ! T^T

Views
Photo: baca sini : http://miraahussin.blogspot.com/2012/10/tolong-miraa-report-tt.html
Assalamualaikum . Sihat ? Miraa tak dan bertambah sakit bila miraa dapat tahu ada FAKER guna photo miraa . Miraa tak tahu apa motif , Nak kata miraa comel oh tolong lah . Miraa perlukan hacker macam Kim Woo Hyun dalam cerita GHOST untuk kesan IP address moron ni kalau boleh dan repot kat polis :'D facebook tak nak bantu kan ? Lebih baik guna alamat IP then terus je pergi rumah manusia tak berakal ni . Kalau ada sesiapa tahu nak track IP address hubungi miraa . Miraa sanggup bayar :) Saman orang tu ? Why not ? Apa function nak guna gambar orang dan edit sesuka hati macam cibai ? ops maaf . miraa tak brape sihat so maaf sebab gunakan kata-kata kesat . Once again , siapa yg tahu track alamat IP orang tu dan tahu alamat rumahnya maklum kan kat miraa . miraa tahu bukan semua tahu track IP . ni selalunya hacker yg buat . so pertimbangkan laa . for those yg prihatin , ecewah :'D korang report laa moron ni . This account is pretending to be someone else . dan pada yg FRIENDS dgn akaun PALSU tu , korang pesan kat dia stop laa dan delete semua gamba aku sebelum aku buat tindakan yg lagi dasyat . Dan saya tahu akaun tersebut aktif skg ni . so kalau dia rakan anda atau anda didapati bersubahat . saya tak akan pernah tarik balik tindakan saya nanti .  Dan jangan nak bagi saya nasihat agar berdiam diri kerana saya tahu sekiranya saya berdiam diri , orang ni akan buat yg lebih sial . Sekian .

Link faker yg tak tahu malu .
Cover photo ny banyak sial gambar aku . tak tahu nak letak muka sendiri ke ?
Profile photo pun nak guna gambar aku tapi agak-agak ah . ramai yg tahu kelas aku j macam tu . 

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

1 set of beauty products from Korea

Views

Set of beauty products for only RM20 ♥ Package includes ;
1 x Natural essence mask *you can choose what you want here*
1 x Tomatox magic white massage
1 x Expert triple BB cream
1 x Rolanjona gel crystal for eyes
Free shipping for this package !

A combinations of Tony Moly Products and Rolajona made in Korea and Italy . Saves your skins from the hard daily activity for this RM20 package of BSP only at MHB ♥

#Terhad kepada 4 pembeli sahaja . Kepada yg berminat boleh msg kat fb.me/miraahussin atau ke 0178174610 

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

New MHB's sticker ! Heheh !

Views
Assalamualaikum >.< ! Short update just to tell you that miraa dah ubah semula sticker miraa ni hehe . Sudi-sudi laa korang ambil dan tampal kat blog korang . Kalau korang suka la hahaha Okay babai . 

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

Seminar SPM 2012 at UMS ♥

Views
Assalamualaikum dan selamat tengahari . Hehek belum terlewat kot untuk miraa update pasal ni . Well macam yg korang read kat feyboo miraa , miraa macam busy dan few of you gais nampak photo update miraa kan ? Hah , that's actually us in US . Eceh . Snanye kat UMS . Tak tahu apa UMS ? Go and ask the Google . He knows all answer haha . Kalau korang nak tahu , memang menyesal sangat for those yg tak pergi . Duit boleh dicari but not ilmu yg disampaikan pada 2 hari tersebut iaitu Sabtu dan Ahad . Miraa and few of my classmate err .. korbankan ceramah for additional mathematics kat sch for this seminar dan sememangnya berbaloi .

Antara subjek-subjek yg diseminarkan haha ialah Math, Bi, Bm dan Sejarah . Memanglah selalunya yg memberi ceramah kat sch ni kebanyakkannya penanda kertas jawapan SPM but this one berbeza . Haha apa yg berbeza ? Mana boleh bagitahu :p Dan dalam 2 hari ni juga miraa rasa takde pembaziran pun yg berlaku :D ! Setakat RM130 apa laa sangat nak dibandingkan dengan SPM yg hanya datang sekali dalam seumur hidup kan ? Sambil menyelam minum air . Siapa laa yg tak kenal dengan kami yg suka pada lensa . Dalam sibuk-sibuk menghadiri majlis ilmu , kami juga sempat menghadiri majlis photoshoot haha . Ini ada few photo yg miraa selitkan dan selebihnya korang boleh tgk kat personal feyboo miraa kat fb.me/miraaahussin ;)

Day 1
mase ni kat bustop at recess time . fara , amoi , tira, ain, eyna , ina and ema
ni laa kerja apabila kami late dijemput oleh bus sch X'D overheated 
fara kira macam heroin laa kan ? HAHAH sian syamin
fara memujuk miraa . ewww hahaha
kuch-kuch hotai kat UMS hahaha
kami pun tak tahu apa benda ni snap sje laa haha
inside the dewan kuliah . waaahh dah macam mahasisiwiii XD
x'D jangan ditegur kegemukan miraa 
tiga dara pingitan XD
haha syamin nak menumbk malangnya eyna dan pukul2 dy haha
yeah ! berjaya mendaki gunung HAHA
kat tengah2 ada duyung haaha
wiwit haha sorang dah berpunya .

Day 2
kitorang jugak kne bagi ni sorang satu :)
hehe saya tak pernah lupakan dia walau sesaat aiceh ! :D
begitu juga dengan syamin ni XD !!!
sunset at TA beach :) wished he'll be here heeeeee
chasing the sun
alaaa sian tak sempat nak bgambar ngan matahari haaha

Okay laa miraa rasa cukup laa dengan gambar-gambar ni XD terlalu banyak kalau nak selitkan satu persatu kat dalam enrti ni . Walaubagaimanapun , miraa harap result SPM miraa baik tak jahat and same to all of my friends too . Harap2 seminar ni tak menjadi sia-sia . Hahaha babaiii

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial