Freebies: Ownmade ! Doodle bertudung! Single and duo color

Views
Assalamualaikum wbt ~ Huhu pagi-pagi update belog nak bagi freebies . Dan kali ni miraa buat banyak ! XD korang tengok lah sendiri ! Ada banyak warna haha maaf miraa tatau nak color warna apa and combine warna apa so miraa main simbaah je :p macam biasa lah korang tekan CTRL dengan gambar yg korang nak . Then nanti gambar tu akan besar . Patuw korang save image dan guna lah .









Hah kau :p pening kpale nak pilih mane kan ? :D hahaha . Nota penting , anda dilarang sama sekali untuk mengambil doodle ini dan menjadikannya freebies anda sendiri . Haram i said HARAM ! == dah ada kelibat doodle aku kat freebies orang lain . Tak malu lak  tu cakap dia yg buat . Aku tembak ni sat agi . Huh ! hehe .

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

10 comments:

  1. awk...saya ambil doodle awk boleh x?nk buat koleksi dlm lappy sbb saya suka tgk seni lukisan doodle yg comel2 nih..nk buat sendiri x pandai..;)

    ReplyDelete
  2. Nak amek yang color pink eh ^^

    ReplyDelete
  3. cutenye...sy mintak izin amik ye..tambah dekorasi kat kelas.

    ReplyDelete
  4. cute lah awk buat <3,saya mintak izin nak ambil satu ek? Terima kasih

    ReplyDelete
  5. tq mira.. akak amik doodle comel ni wat bbm dekat sekolah.. budak2 suke.. mekasih byk2

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini