Freebies: Pelbagai misai comel

Views
Assalamualaikum :) hehe kembalinya miraa on this feb aisiehh haha .. mengade betul . okay miraa nak bagi freebies ni . bukan special sangat pun ^_^ miraa search and dapat from Google so here you go . Hee yg asa tu ada garisan . but miraa edit sikit bagi garisan tu hilang . Korangkan dah ketagih dengan benda bermisai haha tak takut ke nanti misai korang tumbuh ? :p haha btw nah tengok lah kat bawah ni . banyak misai untuk korang . klik gambar and tekan save image or copy url okay ?





Btw , miraa tak halalkan kalau korang re-freebies :) kalau bukak mate besa2 korang nampak signature miraa  tu . so jangan nak ambil untuk freebies ye ^_^ maaf . saya pun boleh marah jugak . korang tak boleh abaikan perasaan saya . hehehw :)

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

14 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini