Dating . Tingkatan 6 . Matrikulasi . LCCI .

Views
Hari ni (Isnin) awal bangun sebab janji dengan Jia nak g scola urus pasal LLCI . Da je ada . Miraa bukan dapat pun . Kuang-kuang-kuang . Sampai je kat sekolah , kami masuk pondok pak guard isi nama dan melekat pas pelawat kat tudung . Aisemen . Then kami pergi situ situ situ dan kerani takde . Last-last masuk ke bilik Penolongkaaanann untuk cop situ sana . Kami terserempak lagi dengan pengetua . HAHA . Then di inteview dalam bilik PK . Saye dapat fum siks je . Uhuk3 . Then kami cari cegu R tapi takde . Alah biar lah sijil koko aku tu salah nama == bikin malas betul . Then jalan lagi punya jalan cari cegu akaun dan jumpa dia dalam kelas . Wiwit lawa macam selalu . Ihihik . Kami tunggu kat depan bilik guru baru dan banyaaaaak cegu bagitau yg fom siks sekarang susah .  Hilang semangat den nak masuk T.T dalam bilik pk pun tadi kene ckp susah . Dan cegu Bm masa pom3 pun cakap susah . Cegu Bm pom 4-5 pun cakap susah . Alaa semua cakap susah . Makin down lah den ni . Tapi tak kan den nak tanam anggur lagi kat rumah dalam masa menunggu tu ? ==' Ekin pun haritu dah ceramah . Haha diam terus den membaca . Kami makan karipap lagi . Hahaha . Dan paling best , cegu tu nak print borang . Dia kata nape laa taley print . Dia tak sambung pun USB printer tu haha . Dan kami mula bergambar like a boss . Aisemen macam dah berkerrja . HAHA .

Then dah habis semua , kami jalan dari sekolah ke Pos Opis . Miraa ambil surat blablabla dan kami pergi kedai potokopi dan seterusnya kedai gambar . Masa kat potokopi tadi , boleh pulak miraa lupa bawak Sijil Lahir . Bengong betul . Huhuk miraa tak drive dari SKK sebab takut nanti langgar-langgar lagi . Then dia senyum-senyum depan cermin sebelum kene gambar . After habis kat situ , kami terus jalan pergi KFC . Kami sangaaaaaat lapar . Masing-masing tak makan pagi . Miraa ada tapi sikit . Sekadar pengalas perutt . Kui-kui-kui . Makan Korean blablabla yg macam dalam iklan . Tapi tak banyak pun sos pedas yg dituang . Kalau banyak , sure miraa jadikan pebret . Beli dua ketul je tapi miraa tak dapat habiskan . Tadi bukan main lagi lapar . Then tak habis . Kentang putar pun ada dalam 1/3 . Kobishh-kobisshhh tu habis sebab miraa suka . Hahaha . Ambil kotak lagi .

Sesudah tu kami merayau lagi ke semuaaaaaa kedai baju untuk beli baju scola den . Yela nak masuk pom six kne pakai baju tu . Isk menyampah . Haha . Satu kedai dua kedai tiga kedai empat kedai satu pun tak da saiz den haha . Besar dah kan :p then akibat hampa betul , den beli tudung je . Aisemen . Tu pun labuhh ~ Aum . Bagi den lah . Haha okay lah kan ? Takde gak nampak aneh-aneh-aneh . Biar lah . Kami jalaaaaan lagi dan duduk dalam van . Sambil tu tengok dompet tgk muka si dia . Cerita pasal gambar , kami lupa ambil gambar Jia kat kedai gambar tadi ==' bengong betul . So kami pun pulang . Dia ke rumah dan saya terus ke SKK . Duduk dalam tu dan mom asyik gelak bila cerita pasal tadi . Dan mom gelak sebab me tak bawak kerete . Kui-kui-kui . Lepas tu , mom bagi cadangan untuk den ambil kelas menjahit dan buat bisnes . Adik miraa yg Amir tu dia nak bukak restoran nanti . Yeayyy .. HAHA . Sampai sini je kut . Hihik maaf saya tak bagi salam tadi . Assalamualaikum :-)

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini