Muktamad

Views
Assalamualaikum . Yesterday dah beli tudung . So memang saya akan masuk lah tingkatan 6 . Tapi saya masih belum beli baju lagi . Hahaha . So dah semangat , tadi test tudung . Aisemen . Macam yg saya nak . HIHIHIK ! So okay saya akan siapkan segala blog orang dengan segera Insyallah kalau demam ni nak pegi T.T huhuk saya tahu nanti saya tak sempat nak siapkan tu . Alahai . Ok nak mula kerja dah . Ceh . Hahaha.

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

4 comments:

  1. its ok,,kalau pandai bawak f6,,boleh terus pergi ijazah nanti,,kena pandai jaga pointer jelah,,sbb f6 dah sama u,,carry mark hingga akhir tahun..

    ReplyDelete
  2. eh eh kita sama lah.Gudluck awak :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini