Tempahan blog: Banner

Views

Banner ;
 
Untuk banner pula ada dua jenis . Animated dan non-animated . Untuk banner non-animated harga RM5 berserta tulisan dan doodle half body . Boleh request nak bentuk bulat ataupun square . Bagi yg animated pula , RM10 berserta tulisan dan doodle  full body  . Doodle tu akan melambai :p ehehe ini antara banner yg miraa buat mengiku design blog sedia ada . Miraa selalu buat banner skali dengan tempahan full edit. Klik banner untuk terus ke blog pemilik :)



Bagi yg menempah animated banner , miraa akan bagi jugak copy doodle tu dalam bentuk transparent . Hanya doodle tu ye ;) sebab ada yg nak matching kan dengan header blog dorang dan sebagainya . Sekiranya berminat , boleh baca kat sini untuk cara pembayaran .

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

7 comments:

  1. Salam

    Miraa ada no contact or email? Papa nak bertanya banyak benda ttg banner ect before nak tempah hehe.. Kalau xkeberatan laa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Astagfirullah . salah baca dan salah org xD adodoi .. ni contact ;
      emel : miraahussin@gmail.com
      txt : 0178174610

      Delete
    2. Haha tu yg Papa pelik.. Tetiba dah reply.. Terkezutzz... Okay thanks Miraa.. Nanti Papa send dkt email..

      Delete
  2. Salam myra nak tahu quatation untuk edit blog dgn buat haeder berpa erk ? kalau boleh balas kt wassap 0135056181

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini