Tutorial: Cara ambil link #ChurpChurp (2013)

Views
Assalamualaikum . Bukan setakat fesbuk ngan blog je yg berubah . Semua berubah termasukk lah dengan churp-churp . Ada yg ask macamana nak dapatkan link iklan kali ini . Dulu dah buat . Tapi tu dulu dan sekarang lain . Aigogogo ~ Okay first of all korang kene ada akaun churp churp . Daftar kat sini kalau korang pun nak dapat kan duit . Then next korang masuk kat akaun korang .
2. Klik EARN MORE untuk iklan yg korang nak share.
3. Akan keluar macam gambar bawah ni kan ?
4. Nampak yg miraa bagi highlight dan anak panahkan tu ? Link iklan korang ada kat sana . Itu lah yg korang kena guna untuk dapatkan earnings . Hoho . Memang sikit je . RM0.20 je kan ? Tapi "sikit-sikit lama-lama jadi bukit"

Weee ~ Hope korang faham . Takde mood ni ==' ahaaa . Okay kalau belom daftar tu , daftar lah ye . kbai 

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

  1. Earn More dekat mana? x jumpa :(

    ReplyDelete
  2. teme kasih my dear banyak cara last jadi juga alhamdulillah..nnt kalau mai taiping meh dtg kedai akak LILY LANE SHOP , pelbagai marshmallow halal ada..;)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini