Acer | Bookmark | Doodle

Views
Assalamualaikum . Last Friday miraa memang sangat-sangat happy after dapat poli . Then pada petangnya pula keluo dengan mommy and daddy atas urusan itu ini dan itu ini . Then dad ajak pergi Megalong untuk beli laptop . Muhohoho . First of all nak said thank you to Allah for giving me a chance to study lalala and giving me umi & baba yg sangat penyayang . Im so grateful X') Hee then next nak ucap tenkiu kat umi sebab belanje dulu laptop ni . Huhu kene bayar balik ni . Hutang miraa kat mommy dalam RM1500 lagi naggahaha . Then tenkiu jugak kat baba sebab sanggup drive malam-malam walaupun tak berape sihat :') hihi iloveyou umi baba . So , start on the ground until lah tingkat dua semuanya WINDOWS8 . Nasib baik kat tingkat tiga ada WINDOWS7 kalau tak memang miraa akan menangis . huhuk . So I got my new lappy . Selim dan besar . Hoho
Then sampai je kat umah sudah siap pergi download Driver untuk printer . Sebab disk installer dia hilang entah kemana . Puas mengorek semula kotak printer dan yg lain-lain tapi masih tak jumpa . Nasib baik line laju dan tak buat hal . Download kejap then install . Alhamdulillah boleh guna haha . Then sana lah mulanya kerja miraa scan-scan sketching untuk doodle segmen . Dan ambil lagi kesempatan untuk habiskan dakwat printer . Haha . tengok je lah tu banyak macam biskut . Actually nk buat bookmark . Tapi terpendek lah pulak . So tu hah kat atas tu . Motif print banyak-2 ? Entah lah . Rasanya ada ke yg nak ni ?
And now Alhamdulillah kerja doodling semakin lancar sebab memang ok lah kut bagi miraa kelajuan laptop ni . Ehem-ehem . Harum . Hahaha . So now takde lah risau kalau nak buat kerja . Cuma satu ni je yg tasuka . Dia takde Microsoft Powerpoint . Okay wth . Now how am I supposed to make slides for presentation ? Haha kena fikirkan cara lain . Anyway any free download links ? Huhu mai share . Btw comel tak doodle atas neh ? Hehe ini tempahan untuk Iza . Dia tempah sekali dengan edit blog and I was like yeay ! Haha apa aku mengarut ni . Ok doakan saya dapat poli kat Selangor . Why ? My aunt ada kat situ -.-' lebiu bye


Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

12 comments:

  1. comel la bookmark tu. nak!!

    hahahaha. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee nk ke ? umm nnt la miraa bgtw pasal tu

      Delete
  2. Hello ! Iera Nad here . Jual bookmark tu or buat sticker's :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. muekekeke . still thinking about it . sebb tengok macam biskut je . haha *merapu*

      Delete
    2. Eh ! Na daa . Omey paa ..Serius cun . Macam tuan dia :D

      Delete
    3. ececeh . nk ngorat hati la ni :D

      Delete
    4. Kalau rasa iya .. hehe dia la tuu ;D
      Serius berminat klu miraa jual .
      Berdoa agar miraa bukak hati untuk jual , Spnser GA iera pun ok gak . hehe ><

      Delete
  3. naknak ! hehe , nak bookmark tu boleh ? btw , comel oh doodle tu ^_^

    ReplyDelete
  4. wahh, untung lah dpt lappy baru. cantik je buat bookmark tu.. :D

    ReplyDelete
  5. Doodle yang comel, bookmark tu pun. Heee :) Microsoft Powerpoint? Tak boleh download rasanya, kak. Beli kat mana-mana kedai pc, sure ada.

    ReplyDelete
  6. macam mana akak buat yan mark www.miraahussin.com dekat gambar pertama itu? boleh ke akak buat utk nama Dayang Farwizah?

    ReplyDelete
  7. bestnya dapat laptop baru..cantik bookmark mira..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini