Call Me. Maybe? - Miraa Hussin

Views

Assalamualaikum . Harini tatau lah knape miraa rasa sedih sangat T.T tadi pagi asyik menangis after pos kusut . Then miraa happy semula kejap sebab mom beli ayam kpop :'D haha alaa yg kepsi tu . Sebab haritu makan tak puas . Gastrik kluaq kan . Then harini pun sama jugak tak brape puas nak makan sebab tekak sakit . Sakit sangat-sangat T.T bukak tuiter ada req call me maybe . Dah lama berbulan tapi asyik sibuk . So dapat lah dating dengan piano kejap . Sampai ke malam miraa main . Dan ini lah hasilnya . Abai kan pipi tembomm saye hehek . Dan yes memang banyak error . Takut dengan camera , tu lah guguppp terus . Komen ye . Hehek

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

3 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini