Doodle segmen MH mana ?

Views
Assalamualaikum . Just a quick break . hehe penat kay orensasi tingkatan enam . Penat duduk ==' okay dan tadi saya dah siapkan dalam 20+ doodle . Tatau lah apa dah jadi tapi kepala mereka semakin membesar dan badan semakin melidi . Diharap korang yg batch seterusnya akan suka . Saya akan lompat-lompat bagii doodle ye . Err bukan ikut urutan . Sebab some request saya cuba nak fahami lagi . hihik . Okay Insyallah dalam kejap lagi saya upload atau pun malam nanti . Saya busy sikit lor skg TnT harap anda memahami . Oh ya , itu banner saya . Bertukar lagi . Hihik.



Jom derma :-)
       
Terima kasih ;*

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

1 comment:

  1. jom join
    http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/giveaway-kiyomi-teddy-store-by.html
    http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/05/segmen-lucky-draw-by.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini