Doodle Super Betty

Views
Assalamualaikum . Hihik ini lah hasil kerja miraa masa orensasi slot Ekonomi untuk Pra-Uni yesterday . Memang bosan gila masa tu . Ye lah sebab tak tahu pasal ekonomi . Then ambil pensel , conteng kat buku nota . Haha Betty Franc ngan Bibie bagi idea . Betty lak cerita pasal superman since awal pagi kat bustop . Me pergi jadikan pempuan dan kat sana lah kitorang gelak-gelak . Haha . Tak sangka pula masuk ke dewan miraa boleh terfikir untuk lukis . Sampai je rumah tido . Baru kejap tadi miraa pergi scan and color . Fyi , untuk doodle begini harga RM10 . Tapi tak tahu lah mana tahu next week miraa ubah lagi kan kan kan ? Uhuk cuba bagi komen sikit >.<

Jom derma :-)
       
Terima kasih ;*

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini