Edit blog ape cer ?

Views
Assalamualaikum . Mula-mula miraa nak mintak maaf sebab miraa tak tahu apa yg terjadi kat blog miraa kalau korang komplen slow . Sebab miraa banyak buat blog orang dan blog sendiri tatau apa dah jadi . Dan miraa jugak mintak maaf kepada yg dah bayar untuk edit blog tapi edit baru dalam 30% . Tak boleh dnafikan lagi that miraa pening nak edit semua . Mungkin lepas ni miraa guna slogan "First pay first serve" . Kikikiki . Sebab tak adil kalau orang yg dah awal bayar tapi lewat siap daripada yg baru bayar . Bayaran pula selepas ini miraa terima hanya melalui bank in . Topup susah ah beb . Kacau jiwa . Haha . Dan semua harga sama rata tiada kurang tiada lebih . RM30 untuk full edit blog . Terserah lah nak suh miraa edit macamana . Tapi terhad jugak ikut pengetahuan miraa . Mungkin ada yg miraa tak tahu buat susah jugak kan ? Bagi yg takde blog langsung dan memang mula dari kosong , miraa ada charge sikit lagi . Yg lain-lain tu semua boleh bawak bincang dalam message <- ni okay ? Sebab kalau nak balas satu-satu komen susah . Ada yg tak faham hihik . Hasil edit blog miraa tahun ini iaitu 2013 korang boleh tengok dalam sini <- hoho okay lah that's all . Have a nice day . Eat well , jangan lupakan saya :p

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini