Facebook Screen Shoot Contest ♥

Views
Assalamualaikum . Akhirnya publish jugak entry ni . Tanpa membuang masa korang baca pembukaan yg mengarut , miraa teruskan saja kepada point nye .

Syarat-syarat peserta;
       Berwarganegara Malaysia
       Follow blog Miraa dengan menekan button JOIN THIS SITE kat tepi tu .
       Ada Facebook dan tekan button ni .
       Tekan semua hati ni ; →       Wajib buat dan pastikan dah habis loading :-)

Harus lah orang Msia sebab senang nak pos . Follow blog boleh dibuat oleh sesiapa pun kalau ada email . Kene ada akaun FB sebab dah nama pun Facebook SS contest haha . Semua hati tu untuk kos pos menghantar hadiah . Jangan risau saya bukan menipu :-) Dah banyak contest saya buat sebelum ni . Sudah ? Okay baca yg ni pula .

Cara join ;
       Pastikan korang ikut syarat-syarat yg kat atas tu.
       Hantar gambar profile/page korang kepada MH. Inbox bukan wall! Tutorial boleh tengok sini .
       Sertakan link facebook korang jugak dan desc ye.
       Gambar korang akan saya upload dalam album FSSC.
       Share dan dapatkan like yg banyak.

Cara menang ;
Hadiah utama untuk FSSC telah saya nyatakan seperti dalam link diatas . Dan hadiah setakat ini untuk seorang pemenang sahaja . Pemenang akan dipilih bukan melalui random.org atau penilaian orang lain . Tapi melalui undian/like . Sesiapa yg mendapat likes paaaaaaaaling banyak akan menang . So by that , korang jangan lupa promote sehabis-habis gambar korang tu . Hadiah simple sahaja . Tapi berbaloi kan ? Share-share dan dapat likes , korang dapat iPhone .

Updates ;
       Pengambilan peserta dibuka . Cara share dengan betul !
       Album FSSC ♥ di sini. Gambar peserta akan dimuat naik pada 8 pagi dan 8 malam :-)
       Tarikh akhir penghantaran gambar for FSSC ; 31 Mei 2013
       Tarikh akhir pengumpulan LIKE ; 30 Jun 2013
       Tarikh umum pemenang ; 3 Julai 2013 

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

23 comments:

  1. sya dah hantar gambar ke facebook awk :)

    ReplyDelete
  2. wah.. nak join lah nanti.. :)

    ReplyDelete
  3. wahh...!! sy pun nk join lh

    ReplyDelete
  4. mcm mne awk buat ???
    buat kn bleh x ????
    klox leh....x per ajarkn jer???

    ReplyDelete
  5. Makaihhh! Bestnye hadiah. Inshaa Allah kalau ade mase I'll join ok :) Good luck and all the best to all!

    ReplyDelete
  6. sy pon nk join jugak laa.... :)

    ReplyDelete
  7. Ain dah join :> hope Ain mnang Amin :>

    ReplyDelete
  8. macam best ni... iphone4 tu. tapi kenapa tak pakai FB Pages? huhu

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini