GA Canon Camera TAMAT !!

Views
Assalamualaikum .Miraa nak umumkan bahawa GA Canon Camera ini dengan rasminya tamat , luput , berakhir dan lain-lain perkataan yg sama waktu dengannya . Keputusan akan diumumkan selewat-lewatnya Jumaat ini iaitu 10 Mei . Semua link peserta akan diupdate pada pukul 11 pagi esok . Sebarang rayuan tidak akan dilayan . Dah bagi tempoh lama pun kan ? Tiada unsur berat sebelah . Entry terbaik akan menjadi pemenang yg akan disenarai pendekkan oleh Alia dan Jiah seperti yg miraa umumkan pada Mei 02 . Sekian , harap maklum .

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini