Good job Facebook

Views
Assalamualaikum . Nampaknya Fesbuk ni dah banyak buat benda yg aku suka . Dulu tukar jadi timeline . Kemudian tukar lagi ke bentuk sekarang . Kemudian boleh guna simbol kat wall . Now boleh bagitahu pula perasaan kita . Ish ish ish . Memang best . Konon lah . Haha . Tadi buat muka bengong kat fb . Mungkin ada lagi yg tak tahu macamana nak guna tu . Tengok je gambar ni mengikut susunan . Kbai :p

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini