Kusut

Views
Dah masuk tiga minggu kerja den edit blog orang sampaikan blog sendiri dah bersarang labah-labah . Den pun snanye tatau knape semakin dekat nak masuk sekolah semakin banyak yg mintak edit blog . Nasib baik lah senang sikit permintaan dorang . Tapi masih ada lagi yg belum siap sepenuhnya . Den takut-takut nak tekan save template . Nanti kome marah kalau tak betul . HAHAHA . Agak kusut fikiran ni nak teruskan edit atau refund . Sebab miraa stress sangat T.T kat kepala ni rasa macam nak pecah . Takde yg faham sebab korang bukan miraa . Bukan pasai blog je . Doodle pun masih belum berwarna . Asyik not responding je SAI tu . Rasa nak gigit kunyah sampai lumat je mouse ni . Tangan pun bukan elok sangat . Maaf na kalau doodle korang SATU HARI NANTI tu senget T.T
Miraa stress? Ye . Den tertekan sangat sampai asyik demam . Usus perut pun dah lain macam . Asyik ......entah lah macamana nak cakap . Mungkin cacing kat perut buncit miraa ni dah mati semua . Perangai yg aneh dah mula datang . Dulu den rajin bekpes awal pagi . Dan sekarang den tak bekpes pun . Kadang-kadang bila dah masuk pukul 4 petang ke 6 petang baru sibuk goreng nasi . ha ha ha . Adakah ianya pelik ? Hmm entah lah apa nak jadi dengan den . Haritu bukan main semangat nak masuk tingkatan enam . Tapi sekarang rasa macam taknak pula . "STPM exam paling susah di Asia" bukan perkataan tu menakutkan . Tapi KEADAAN yg menakutkan . Malas lah den kalau persiapan pun tadak . Bagus lagi terima je terus tawaran ....... tu . Dah kerja agaknya sekarang . Kalau boleh saya nak shopping . Saya nak beli belah macam-macam benda sampai duit habis . Saya nak saya nak saya naaaaaaaaaakkkkkk!!!!!!!!!
Apa nak jadi kat miraa miraa tatau lah . Migran asyik datang . Dalam mulut dah banyak luka . Bibir asyik berdarah . Jari semakin sakit . Terlalu penat dengan blog . ARGH ! I need some space . Saya perlukan ruang . Saya nak menghirup udara segar pun tak boleh . Hidung sumbat macam apa ja . Dan saya rasa saya nak terjun dari katil . Selamat tinggal .









#Poyo .

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

3 comments:

  1. take it slow and easy...okay la byk kje..time management..blog always update je..so,no worries

    ReplyDelete
  2. mira, jgn stress okay^^. take time. buat relaks2. :) hopefully sentiasa sihat^^

    ReplyDelete
  3. relax kak relax. jangan stress stress.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini