Memang tak cukup tangan

Views
Photo: Realiti kan ? xD xperia mana ? Dah pulang sebab dah siap exam . HAHAHA
Assalamualaikum . Wah bersarang blog ku ini . Tak tahu lah kenapa tapi makin hari makin pening dengan blog . Makin hari makin sakai pula miraa edit blog . Nak tukar header pun sekarang ni macam bengong kene guna URL . Buang masa disitu sebab ada dalam 6 blog nak siapkan dan sememangnya nak siapkan dalam cuti pertama ! Taknak kacau cuti T.T umm . Dah tu hampir sama ja design blog yg miraa edit sekarang . Takde idea dan takde idea . Kekeringan idea . Lagi tu tadi BM tak dapat nak fikirkan pendahuluan yg menyeluruh . Masih lagi dalaman nya cegu . SEJ pula otak dah berkarat . Lagi-lagi miraa ni yg tasuka sejarah tapi dapat sejarah untu PraU . Ya Allah , makbulkan lah doa hambaMu ini untuk meneruskan pengajian di PTM dalam bidang IT . Arghh betul-betul seteres bila ilmu masih sikit tapi mengada betul edit-edit blog macam pro . Okay now nak fikirkan untuk isi karangan BM lagi . Terima kasih kepada yg masih sudi bersama dengan miraa kat blog ni . Ahaa :'D
Jom derma :-)
       
Terima kasih ;*

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

2 comments:

  1. mira, banyakkan bersabar and gudluck dalam pelajaran. hehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini