Politeknik? Alhamdulillah

Views
Assalamualaikum . Mesti ramai lagi yg ingat pasal entry lepas tu bila miraa menangis seharian macam bengong sebab tak dapat tawaran from UPU . Jatuh jantung rasa macam nak terjun Gunung Kinabalu dan kembali . Haha . Dramanya . Okay lah lepas tensyen dengan edit blog orang sebab boleh dikatakan edit blog orang ni masih lagi bidang saya . Ehem ehem . Kemudiannya meneruskan masa seminggu sebagai seorang pelajar Pra-Universiti di SMK Majakir Papar . Boleh tahan lah . Duduk dengan Betty kat depan sekali then kat lakang ada Aini ngan Alin . Kat tepi kiri ada Bibie dan Anis . Konon nak tinggalkan sekolah tu bersama-sama. Me , Aini , Betty . Dan hari ini tepat pukul 12 miraa menghadap laptop.
Alhamdulillah sekali dua kali tiga kali lima kali dan masuk ni kali ke-6 cek tetap sama dia kata TAHNIAH . Sebelum ni dia kata HARAP MAAF . Tuhan saja yg tahu perasaan dalam hati ini . Hihik siwiyusly sakai terus. Tapi tempat dan kos apa belum lagi . Miraa harap bukan pasai Accounting . Tapi tak logik jugak kalau kena bagi pasal Accounting . Miraa bukannya pandai sangat . Takut jugak lah nanti tiba-tiba dia kata "MAAF, kami bergurau je. Awak tak berjaya" ahahhaaha :'D dan pagi tadi tengok-tengok pasal tempat . Konon lah . Dan tersangkutlah dua tiga tempat kat Port Dickson kos yg miraa ambil tu . Rasa macam satu gempa bumi dah tercetus kat dalam hati ni . Si "dia" kan kat sana . OHEMJI OHEMJI ! So apa-apa pun miraa bersyukur sangat . Dan lebih bersyukur lagi kalau dapat kos yg miraa nak kan tu . Ya Allah. Terima kasih :')

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

15 comments:

  1. alhamdulillah, tahniah dik. hihi. ape2 pun, gdluck nanti :D

    ReplyDelete
  2. Tahniah, Kak Miraa!! Abang Ain pun sama gak dapat politeknik..:D

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...peluang utk further study
    tahniah ye miraa

    ReplyDelete
  4. tahniah mira^^ gudluck dalam life ;)

    ReplyDelete
  5. Dapat course apa Mira? Syaa dapat Diploma Teknologi Makanan dekat poli. tapi taktahu lagi dapat poli mana :#

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini