Triple Cashout mendatang !

Views
Assalamualaikum . Selamat tengah malam . Kepada yg masih belum tidoq , depa sume cute . Macam bird ghost gitu . Sejak dua tiga empat menjak ni miraa suka sangat habiskan masa dengan facebook dan edit blog orang lain . Kesian blog miraa . Entry pun jarang ber-update . Bukan sebab apa . Malas . Lagi tu miraa dilanda demam . Boleh pula one day before hari mengundi tu miraa demam . Demam sikit je . Masa hari mengundi yg demamnye datang teruk . Boleh pulak hidung den tersumbat . Haha . Tapi semangat lah tengok berita pasal #PRU13 . Walaupun miraa belum cukup umur untuk mengundi , tapi miraa cukup besaq dah untuk berfikir . Ayat itu lebih lawa dalam BI kut . HAHA . Eh melalut pula .

Miraa nak cerite sikit lahkan kat kome sume pasal >cinta hati< miraa ni . Baru dua tahun lepas den kenal tapi dah memberikan miraa banyak >hadiah< . Dimulakan dengan yg pertama . Kemudian kedua . Seterusnya ketiga , keempat dan kini yg kelima . Miraa bukan dimadukan lah . Haha . Miraa bersyukur sangat sebab berkemungkinan besar , hujung bulan ni miraa nak cashout lagi . Alhamdulillah . Terima kasih Churp Churp kerana selalu memahami keadaan saya yg memerlukan duit . Hahaha . Bukan ChurpChurp je uolls .

Miraa dah mula juga berjinak-jinak dengan >madu< kepada si sang >cinta hati< miraa dan Alhamdulillah dan pegnen dah . HAHA bengong . Untuk Says miraa pulak , miraa tak jangka kan yg miraa akan dapat earning sebegitu . Syukur jugak lah miraa rajin buat ga kan ? Haha pulang alek modal den :p Miraa akan cashout jugak dalam hujung bulan ni . Takde lah banyak mana . Tapi siapa yg tak gembira kan kan kan ? Eh eh kejap . Jangan dulu blah . Nak cerita pasal >madu kepada madu< lagi ni . Hehehek .

Miraa mula berkenalan dengan si dia ni masa tingkatan empat . Ramai ok relay dia ni ==' sakit hati . Memang earning dalam RM0.04 je . Tapi kan benda kalau "sikit-sikit, lama-lama jadi bukit" betul kan ? Miraa bukan nak cakap besar . Sebab miraa ni menaip je :p buat apa nak bercakap kat entry haha . Hasil banyak datang daripada referal orang membeli barangan kat sana . Alhamdulillah baik sungguh hati Hearbeat ni X') Korang nak jugak ke ? Mai bak email ye ?

Kalau uolls nak tahu , Advertlets miraa dapat RMXX.XXXX . Tapi Nuffnang miraa dapat RMX.XX je . Walhal Nuffnang dah dua tahun miraa gunakan . Tak patut betul . Kedekut taik idung masin . Hahaha . Miraa tak faham macamana orang lain boleh dapat earning yg banyak dengan Nuffnang . Apa yg miraa boleh katakan , Nuffnang ni cemburu buta . Haha . Pasang iklan lain je , mula hilang Glittterr tah apa benda . Advertlets je baik dengan miraa . Ada jugak dia bagi . So , korang apa tunggu lagi ? Daftar lah ChurpChurp , Heartbeat , Says dan juga Advertlets . Korang tak akan rugi pun :-)

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

7 comments:

  1. he , nice update . boleh laa cuba nih :)

    ReplyDelete
  2. bole tak tunjuk cara nak dapatkan earn?

    ReplyDelete
  3. untunglah . kita dah lama join churp2 , Heartbeat bagai tapi earning tak naik jugak :)

    ReplyDelete
  4. Wahh ! untunglah , nasib baik & rezeki !

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini