Virtual Piano competition (View me please)

Views
Hok aloh .. Tajuk salah . Hahaha . Representing Malaysia . Ceh slow betul aku main == Sekurang-kurangnya aku jujo tak pakai auto auto xD hahaha view ler . http://www.youtube.com/watch?v=V7eSY9jXtJY haha . I know it sucks . Bukan je slow . Tapi ada salah notes pulak tu . Ish buat malu je xD well hopefully you'll view it . Hagagaha . Takpe lah . Sekadar mencuba pun . Btw Virtual Piano ni lah yg ajar saya main piano . Walaupun masih lagi terkial-kial , tapi saya dapat bunyikan keyboard saya haha . Ok bai . Tu je . Haha

Domain dan Hosting oleh Hosting Rajawali - Social blogging in Malaysia Oneblogsocial

1 comment:

Terima kasih kerana sudi membaca , jangan lupa tinggalkan komen :)
Fikir semula sekiranya korang ingin meninggalkan komen lucah, ugutan, mengancam, identiti palsu, dan menyakitkan hati. Baca AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998. Oh, sebelum tu, tengok lah site awesome
ini